Quantcast
Till salu inom: ”

köksmaskin blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksmaskin

Ovanåker

Tidigare annonser till salu

Demomaskiner 1 st Millennium (välanvänd, >20000 koppar) 1 st Granmacinino kvarn välanvänd 1 st Macinino kvarn behäftad med isolationsfel, halvfungerande 1 st Venus välanvänd. Samtliga maskiner demomaskiner och välanvända, men skall enligt uppgift fungera där ej annat angetts. Inga av maskinerna har testats eller granskats av KVD, enbart beskrivna utifrån erhållen information. Utlämning sker enligt ök med oss, dagtid i vecka 19.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-05-05 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
En Hitachi SMX1 köksmaskin med 12 hastighetslägen. Visp och degkrok medföljer. Snygg design med blå diod för att visa hastighetsläge. Två olika bunkar, den stora är 3,75 liter, den lilla 1,5 liter. Bägge tål maskindisk. Delbar för att spara förvaringsutrymme. Har även pulse-funktion som gör att hastigheten höjs när knappen trycks in. Bruksanvisning medföljer. Inte oanvänd, men i mycket fint skick!
Härlig stor 2a på storgatan 94 centralt med ca 4 min gångväg till centrum kärnan. Fräsch lägenhet med nya golv färg och tapet samt nya trendiga rost fria köksmaskiner i köket. Fint badrum med klinker golv. Första hands kontrakt ! Innflytting till 1 Juni ÖPPEN OCH ALLMÄN VISNING Tors 22mars kl 16.30 Samling vid porten så kommer vi och visar Välkommen på visning! har du frågor om lägenheten ring Gotec bygg o förvaltning på kontors tid 9.30-18.00 0708-487127
Kraftfull köksmaskin i läcker design. Köksmaskin Hercules är robus och hållbar och med en tidlös design kan den bli din nya favorit i köket. Med en motor på 1200 watt klarar denna maskin allt: knåda smarriga bulldegar, vispa äggvitor till marängen och fixa pannkakssmeten till torsdagsmiddagen. Rejäl rostfribunke på 5,5 liter gör att den klarar även de största degarna. Har fått den i present men vill inte ha den. Därför har jag aldrig använd den.
1,5:a på Kungsholmen uthyres under sommaren. Inflyttning 1 juni. Tidigare inflyttning kan eventuellt ordnas. Lägenheten uthyres som kortast till och med 31 augusti, men förlängning är möjlig. Vid eventuell förlängning gäller en månads uppsägningstid. Lägenheten är fullt möblerad och är utrustad med nya köksmaskiner. Den har ett perfekt läge nära Fridhemsplans t-bana och centralen. En månadsavgift i deposition. Mail fungerar alltid, telefon kvällstid.