Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott alingsås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ligger centalt i Alingsås. Nära till MAX, McDonalds, Mataffär 100 meter bort (Hemköp) 10 min promenad till ICA Maxi, närliggande Sportlife gym. 2 min promenad till Centralstationen. Lägenheterna ägs av en privatperson och har bra grannar. Tvättmaskin m.m. finns en våning ner på botten/källarplan. Lägenheten ligger 1tr upp men på första plan. OBS! bilder på vardagrummet stämmer inte med idag. En bild är från nu och det är med dator och soffa mot väggen. Tidigare hade jag datorn i sovrummet. Hade dock inga bra bilder på vardagsrummet just nu, då jag precis målat om där inne och inte hunnit bli av med allt skräp som ligger i högar på golvet. Sovrummet har 2 garderober. Kök har delad kyl och frys. Bilder är på väg.
Academic Work söker nu för kunds räkning en serviceinriktad konsult för PC-support. Vår kund är ett stort IT-konsultföretag som främst utför kundanpassade servicetjänster för maskin- och programvara, reparationer och ger användarstöd. Din arbetsplats kommer att vara i Alingsås, främst på samma arbetsplats men du kan också få åka ut och hjälpa kunder på plats. Arbetsuppgifter: Som IT-support kommer dina huvudakliga arbetsuppgifter att vara att hjälpa medarbetare ute vid deras arbetsplatser med IT-relaterade problem. Det kan exempelvis vara att felsöka, installera och reparera PC Du kommer att ingå i ett team och sitta mycket inhouse men även vara en del ute hos kund. Då du kan behöva åka ut lite längre sträckor behöver du ha tillgång till egen bil. Uppdraget är initialt ett uppdrag på drygt 1 månad men för rätt person finns mycket goda möjligheter till mer långsiktigt uppdrag.
Kolonilott i Alingsås finns till uthyrning eller försäljning. Vid uthyrning är hyran 0:- under förutsättning att gräset klipps och ogräset rensas. Möjlighet finns till egen odling samt skördande av bär och frukt efter överenskommelse. Liten stuga finns men är INTE lämplig för övernattning, (gick inte att välja bort "Antal bäddar"
Ska flytta nästa sommar till lägenhet i Alingsås så vi är intresserade av en kolonilott att pyssla med på fritiden.