Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott varberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett tillfälle att köpa en kolonilott med hög mysfaktor och mycket stor tomt, mer än 400 kvm. Det är en hörntomt längst in mot skogen och är en av Varbergs äldsta, med mycket växtlighet. Stugan är ca. 17 kvm. På tomten finns också ett rejält förråd och stort växthus. Kommunalt vatten. På området finns ett redskapskjul och en toalett som delas av föreningen. Se mer bilder och info på länken: http://koloni41.blogspot.se Tag gärna kontakt för visning. Säljes till högstbjudande. Mvh. Kristiina Haataja
Kolonilott på hörntomt med hus och uthus m m säles för dödsbos räkning Säljes med alla inventarier Se mer och läs gärna stadgar på hemsidan Solvikens koloniförening i Varberg Solviken tomt 24, syrenstigen 24 Pris kan diskuteras, ge gärna bud
Kolonilott med mysig stuga nära havet på Rondellens Koloniförening i Varberg. Kolonilotten är på 100 m². På denna kolonilott finns fruktträd och diverse bärträd samt färdiga odlingsland. stugan är delvis möblerad och det ingår diverse trädgårdsverktyg i priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 st kolonilotter, 200 m2 på bockstens koloniförening säljes. Växthus 5*3 m samt uteplats på ca 12 m2. Odling av tidig potatis, höstpotatis. Jordgubbar och hallon. I växthuset finns majs och tomater. Mycket välskött kolonilott. Svarar inte på mail. Ring för mer info. /Lasse 20000 el högstbjudande.
Hej, Har en friggebod på ca 10kvm som just nu används på kolonilotten som vi tänkte sälja. Den är i mycket bra skick och kan flyttas med en kranbil (kan ordnas om det så behövs för en extra peng), den har el och elskåp (säkringar). Den har inga defekter eller dåliga plankor, visning kan ordnas efter överenskommelse.