Allt till salu inom "kolonilott varberg"

Sortering:
Bäddmadrass
Varberg
Idag

Bäddmadrass Visa liknande

249 kr
Blocket.se
Artwood stolar
Varberg
Idag

Artwood stolar Visa liknande

650 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Charmig kolonilott; Påskbergskolonin, Varberg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett tillfälle att köpa en kolonilott med hög mysfaktor och mycket stor tomt, mer än 400 kvm. Det är en hörntomt längst in mot skogen och är en av Varbergs äldsta, med mycket växtlighet. Stugan är ca. 17 kvm. På tomten finns också ett rejält förråd och stort växthus. Kommunalt vatten. På området finns ett redskapskjul och en toalett som delas av föreningen. Se mer bilder och info på länken: http://koloni41.blogspot.se Tag gärna kontakt för visning. Säljes till högstbjudande. Mvh. Kristiina Haataja
0 kr
Blocket.se

Kolonilott m stuga

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kolonilott på hörntomt med hus och uthus m m säles för dödsbos räkning Säljes med alla inventarier Se mer och läs gärna stadgar på hemsidan Solvikens koloniförening i Varberg Solviken tomt 24, syrenstigen 24 Pris kan diskuteras, ge gärna bud
100 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Varberg

Kolonilott 100 m2 "Rondellen" Varberg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kolonilott med mysig stuga nära havet på Rondellens Koloniförening i Varberg. Kolonilotten är på 100 m². På denna kolonilott finns fruktträd och diverse bärträd samt färdiga odlingsland. stugan är delvis möblerad och det ingår diverse trädgårdsverktyg i priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
48 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Varberg

Kolonilott

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 st kolonilotter, 200 m2 på bockstens koloniförening säljes. Växthus 5*3 m samt uteplats på ca 12 m2. Odling av tidig potatis, höstpotatis. Jordgubbar och hallon. I växthuset finns majs och tomater. Mycket välskött kolonilott. Svarar inte på mail. Ring för mer info. /Lasse 20000 el högstbjudande.
20 000 kr
Blocket.se

Stuga / Friggebod med el - ca 10kvm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej, Har en friggebod på ca 10kvm som just nu används på kolonilotten som vi tänkte sälja. Den är i mycket bra skick och kan flyttas med en kranbil (kan ordnas om det så behövs för en extra peng), den har el och elskåp (säkringar). Den har inga defekter eller dåliga plankor, visning kan ordnas efter överenskommelse.
18 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj