Quantcast
Till salu inom: ”

köttkvarn blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag fick en husållmaskin i födelsedagspresent. Det innehåller 5 l skål, den är på 6 olika hastigheter, 3 olika vispar, köttkvarn. Och en blender på toppen. Den kostar runt 6000 i äffaren, jag säljer den för 2500 eller högstbjudande. Vill gärna ha en snabb försäljning, då jag åker iväg på fredag 29 juli utomlands och är borta i 3 månader. Den är aldrig upplockad ur kartongen. PRIS: 2500 eller högstbjudande
1-jag säljer den på grund av jag har en liknaden och den fått jag present. Vätskekapacitet:5 liter Färg silver/ väldigt bra maskin Rostfri/ Medföljande tillbehör oanvända Degkrok, Köttkvarn, Lock, Visp den vill jag 999 2-kaffe expreson är också oanvänd och den vill jag för 999kr som den köpt för 1599 i k-rauta. båda för 1900kr vid en snab äffer. de är orginalla och jag har mycket andra vitt varor till salo som är oanvända. för ett bra pris. hälsninger emma
Ja nu är det så att jag har en massa gamla saker från 30-40 tal som jag tror kan vara snygg hos någon som har det stuket hemma. 2. 2 st köttkvarnar Huskvarna runt 40 tal en mindre en större grejer finns helt kompletta. Nu e det så att jag inte behöver ngr chattkompisar eller sms polare. Endast seriösa ringer då det är samlar objekt med värde vi pratar om. Och dom står ej ivägen. Bilder kan skickas om så visat intresse finns.
Ska sälja min ProfiCook PC-KM 1004 köksmaskin på grund att jag har 2 st köksmaskiner . Den är oanvänd och det ingår köttkvarn. Antal hastigheter 4 Effekt 1400 Kniv i rostfritt stål ingår Lätt att rengöra Skålkapacitet 6 Stabiliserande fötter Variabel hastighet bredd 420 Djup 400 Höjd 240 Vikt 12700 STRÖMTILLFÖRSEL Ingång frekvens 50 Spänning 230 Vid snabbt köp så kan Priset diskuteras.
Hej Jag har lite kökstillbehör till salu. Ett teset:. Aldrig använd och i kartong. (längst upp till vänster i bild). 250 kronor Hand köttkvarn: Den har aldrig används. I kartong. (längst ner till vänster). 100 Kronor Kastrullset:5 styckna kastrull och en stekpanna. Aldrig använd och i kartong. . (längst ner till höger). 500 kronor Fruktskål: Som ny och sparsamt använd. 60 Kronor Kan skicka fler bilder om det skulle behövas.