Quantcast
Till salu inom: ”

kattstege lägenhet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2013-10-11 Vi fick idag besked från Stockholms bostadsförmedling att vi fått vårt drömboende! Denna annons kommer inom kort att raderas. ----------------------------------------------------------------------- Härlig tvåa 3 minuter från Aspuddens tunnelbana. Hela fastigheten totalrenoverad 2012. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nytt, fräscht kök med nya vitvaror. Stort vindsförråd. Stort cykel/barnvagnsrum precis vid porten. I huset finns en ny tvättstuga med många lediga tider. Inga parkeringsavgifter på Schlytersvägen och de andra omkringliggande gatorna. Nära Liljeholmstorget med 90 butiker och caféer. Nära grönområden, Vinterviken och sjön Trekanten. 12 minuter med tunnelbana till T-Centralen. SÖKES: Helst en 3,5:a eller större, helst i Aspudden eller i närheten, men vi är öppna för andra områden. Gärna natur i närheten och gärna möjlighet att ha kattstege. Vi har ingen panik men vill flytta så snart som möjligt.
Två långhåriga katter behöver ett nytt hem då vår familje- och bostadssituation inte längre ger tillräckligt med utrymme. De är inte renrasiga, men har ett utseende likt norsk skogkatt eller maine coon. De är kullsyskon och födda augusti 2006, alltså ca 4,5 år gamla. Den ena är en röd hankatt och den andra en flerfärgad hona. Båda är kastrerade och chipmärkta, registrerade i Sveraks register. De är vana att kunna gå ut. Katterna har bott i lägenhet och gått ut via kattstege från en balkong på första våningen. Inomhus är de rumsrena och använder kattlåda. De är vana att främst äta premiumtorrfoder (d v s köpt på djuraffär). Vi vill att katterna får fortsätta att leva tillsammans och vill också att de ska fortsätta kunna gå ut varje dag. De är bra på att klättra i träd och duktiga jägare. Det är viktigt att de nya ägarna har tid att bekanta sig med katterna och hjälpa dem att göra sig hemmastadda den första tiden. Båda katterna har ett trevligt temperament och har inga kända sjukdomar eller defekter. De är just nu dock lite otrygga, då de fått prova att bo i nytt hem under 2 månader vilket inte fungerat bra då de inte kommit överens med den katt som redan bodde där. De kommer att vara kvar i det hemmet tills vi hittar rätt ställe för dem att flytta till. Vi är måna om att de får ett bra nytt hem och vill därför få en uppfattning om detta inför flytten. Då det inte fungerat måste vi tyvärr avstå från hem som redan har katt eller hund. Vi tror att de behöver en ganska lugn hemmiljö, gärna med människor som är hemma en hel del. Vi håller gärna kontakt för att underlätta anpassningen i det nya hemmet. Kattlåda, matskålar och transportbur medföljer.
OBS!!! Byte kommer inte vara aktuellt från och med våren 2013. Fin 3:a i landshövdingehus på toppen av Masthugget i Göteborg. Köket är lägenhetens guldkorn, då det är mysigt och jättestort. Lägenheten består även av ett större vardagsrum och två mindre sovrum. Badrummet är relativt litet men går med list att göra praktiskt och badkaret är ju ett plus. En walk-in closet finns också. Det bästa va allt med att bo här är läget och grannarna! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp men ligger mellan två gårdar, så därav ingen insyn från gatan. På gårdarna finns grillplatser, en liten lekplats men framförallt är de mysigt inredda med blommor och dylikt. Det finns även bl a festlokal och pingisrum i byggnaden som är till för alla. Har du katt så fungerar det suveränt att sätta ut en kattstege. Lägenheten ligger ett stenkast från Slottsskogen. Det är väldigt lugnt område utan stök och med massa gemenskap och trevliga grannar. Ett krav är dock att husdjur tillåtes i er lägenhet, då jag har en hund. Letar främst efter en billig tvåa. Eller en relativ stor etta, då jag har en hund som behöver få plats. Prioriterar Familjebostäder, då jag själv har de som värd och trivs med det, föredrar även direktbyte, då det är minst krångel. Vill flytta vid årsskiftet, så ja jag är seriös med att byte.
Fin 3:a i landshövdingehus på toppen av Masthugget i Göteborg. Köket är lägenhetens guldkorn, då det är mysigt och jättestort. Lägenheten består även av ett större vardagsrum och två mindre sovrum. Badrummet är relativt litet men går med list att göra praktiskt och badkaret är ju ett plus. En walk-in closet finns också. Det bästa va allt med att bo här är läget och grannarna! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp men ligger mellan två gårdar, så därav ingen insyn från gatan. På gårdarna finns grillplatser, en liten lekplats men framförallt är de mysigt inredda med blommor och dylikt. Det finns även bl a festlokal och pingisrum i byggnaden som är till för alla. Har du katt så fungerar det suveränt att sätta ut en kattstege. Lägenheten ligger ett stenkast från Slottsskogen. Det är väldigt lugnt område utan stök och med massa gemenskap och trevliga grannar. Vi hade gärna bott kvar, men pga separation så är vi i behov av två mindre lägenheter. Bostad 1: Krav att husdjur tillåtes, då jag har en hund. Gärna i närheten av Slottsskogen. Bostad 2: Lägenheten måste vara belägen på bottenplan och/eller funktionell för utekatter, gärna intill grönområde. Allt gott. Mickey & Sanna OBS! Bilder på gång!