Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar eskilstuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! vi har 3 söta små kattungar som är ungefär 14v gammla som söker ett kärleksfullt hem. Vi har två hanar och en hona. Den spräckliga är en hane och väldigt gosig av sig. Dom två svart/vita har varit väldigt skygga men börjar bli mer och mer sällskapliga av sig för var dag som går. Så dom behöver nog lite mer kärlek i början men tror dom kommer blommstra till riktiga myskatter (för dom visar redan tendenser till de nu). Den svart/vita som har vitt på nosen är en hona och den andra som har en prick vid munnen är en hane. Dom är ovaccenerdade och ej kastrerade.
Nu är S*Zoot'z T-kull här, född 20 maj och bestående av en liten chokladspotted kille. Han levereras tidigast vid 12 veckors ålder och leverans söderut kan ev ordnas. Självklart levereras han med stamtavla, chipmärkning, veterinärbesiktning och fullvaccinering! Gå gärna in på min hemsida och läs mer och se bilder www.calistas.se Varmt välkomna att höra av er för mer information! PS: Fler bilder kan skickas!
Solkatten är ett litet ideellt katthem strax utanför Eskilstuna.Vi har för närvarande flera kattmammor som jobbar med att uppfostra sina ungar. Minna och Vega delar på ansvaret för sina 6 ungar (tre var). Ungarna är leveranskara runt de 25 juli.Minnas kullMeja – blå tjejMerlin - brun teckning mot vittMezzi – mörkbrun/vitVegas kullVickan – vit med svarta inslagValentino – vit med svarta inslagVilma – bruntigrerad, stump till svansFör att se bilder på kattungarna gå in på vår hemsida www.123minsida.se/solkatten.Ungarna kommer att kosta 800 kr. De är då avmaskade och vaccinerade två gånger.(En vaccinationsspruta kostar ca 250 kr)Ungarna kan tingas redan nu mot att man tingningsavgift på 300 kr. Denna ingår naturligtvis i de 800 kr.
Millis är en Go kattunge på 13veckor. Glad, pigg o busig. Kurrar som en hel fabrik när man gosar. Man kan bära o göra det mest med han utan att han blir sur. Uppväxt med hundar o barn. Älskar att leka o bli tvättad av våran hund o kelar gärna med barn. Han går gärna med ut på promenad med hunden. Han har dock inte varit ute lös, men är nog inga problem. Går på låda. Om du kan erbjuda Millis ett bra hem så tveka inte att ringa!
Nu är det dags att tinga kattunge! Vi har två små söta kattungar hemma här som inte har någonstans att ta vägen. Vecka 33 är dem födda så de kan hämtas vecka 45! Det är en helgrå och en helsvart. Den svarta är en kille och den gråa är antagligen en tjej vi är tveksamma! Vill ni komma och tinga så går det bra men det sker bara ansikte mot ansikte (alltså: TINGA INTE PÅ TELEFON) och en summa på 100 kronor förekommer då och man får inte tillbaka pengarna om man sen ångrar sig!