Quantcast
Till salu inom

"kattungar gotland säljes"

Gotlands län
Idag

Selmer Balanced Action Alt...

18 500 kr
ABC-Annons.se
Gotlands län
Idag

Paket Yamaha tyros 5 med 76...

17 000 kr
ABC-Annons.se
Gotlands län
Idag

vikdrrar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Gotlands län
Idag

Balkong i Smide

1 825 kr
ABC-Annons.se
Ängelholm
Idag

Civilingenjr i Teknisk Fysik

ABC-Annons.se
Butik Gotlands län
Idag

Hsthuvud i gjutjrn

759 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Gotlands län

Petit brabancon reg i SKK

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Valpen Anton sju månader gammal finns kvar till försäljning. Han är vaccinerad, avmaskad och har sin stamtavla registrerad hos SKK. Det är viktigt för honom att få komma till rätt person. Om du tror att du är den rätte och har den tid som Anton behöver, var vänlig kontakta Gudrun Öberg på telefon 0498-22 08 03. Anton kan också levereras i stockholmsområdet. I enlighet med djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer tillåter Blocket.se inte försäljning av kattungar yngre än 12 veckor och hundvalpar yngre än 8 veckor samt att priset är minst 100 kronor per katt eller 500 kronor per hund.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

Kattunge Helig Birma

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Den 3 Maj födde vår blåtabby hona (S*Molitos Bellissima) och vår chokladmaskade hane (S*Saphire Extreme Soldier of Love) två små pojkar varav en redan är tingad. S*Tibby Kipps Tulle verkar ta efter sin far och kommer då att bli vackert brunmaskad med cremefärgad kropp. Leverans tidigast den 1 Juli då han är 12 veckor. vid leverans: * Avmaskad * Vaccinerad x2 * Chipmärkt * Dolda Felförsäkrad i 3 år hos Agria. * Åtföljs av en Sverakstamtavla Säljes till kärleksfullt hem med tid för honom. Fler bilder kan skickas. Tingningsavgift: 2000:- Endast seriösa Svar tack
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Kattunge upphittad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Svart kattunge upphittad. Kön: Pojke Ålder: Gissar på 4-6 mån Ej öronmärkt, utan halsband. Smal som en tåt, men inte mager, fin i pälsen och extremt kelig och lätthanterlig. Verkar komma ifrån ett kärleksfullt hem. Upphittad i Visby på Jungmansgatan 404, 1/6 2011 då han sprang runt och skrek och var olycklig i en hel dag utan att verka veta vart han skulle nånstans. Han bor just nu hos mig och har det bra, men vill hemskt gärna hitta hem till sin riktiga ägare. Ring snälla om ni vet vart han hör hemma!
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

3 söta kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Världens raraste katt - och en duktig musjägare - har fått tre ungar, födda den 16 april. Bill och Bull är hanar, med en ovanligt vacker aprikostonad beige färg. Lilla Nyx är en hona och mörkt tabbyfärgad. De söker nu trevliga hem, i stan eller på landet, tillsammans eller var för sig. Levereras tidigast 15 juli då de är drygt 12 veckor. De äter nu kattungemat, både torr och blöt, är helt rumsrena (går på låda) och kommer att vara avmaskade vid försäljning.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

5 söta kattungar söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
hej har 5 st söta kattungar som är uppväxta och vana med barn och hund. dom är rumsrena och mycket nyfikna och keliga säljes avmaskade 3 st är spräckliga se bilder och en av dom har vita tassar. 2st är svarta med någon liten fläck. dom tre spräckliga är hannar och dom svarta är en hanne och en hona leveransklara 30 juli säljes till djurvänner bara att ringa vid frågor mvh conny
100 kr
Blocket.se