Quantcast
Till salu inom: ”

maine coon blandning säljes

Onkyo A-9755

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Önskar köpa en alt. två innekatt(er) av rasen maine coon/norsk skogskatt, alt en blandning av dessa två. Någon stamtavla behövs inte då jag endast ska ha katterna till sällskap. Men av vikt att de inte varit utomhus eftersom jag bor i lägenhet och jag vill inte att de ska lida av att vara inne. Har vana av katter sedan tidigare då jag både haft katt och hund. Ålder spelar inte någon större vikt då jag har erfarenhet att ta hand om "gammla" som "unga" men vill att de ska ha vana av barn.
Säljer världens finaste kattunge Amy. Amy är snart 6 veckor och kan flytta hemifrån den 25 januari men det går bra att komma och titta på henne och tinga nu. (Tar 100 kr i deposition). Den 25 januari kommer Amy vara vaccinerad, rumsren och avmaskad. Amy är jättegosig och lekfull. Hon är en MaineCoon/Norskskogskatt/bondkatt blandning. Svart med vita tassar, mage och hals. Det är jätteviktigt för oss att Amy hamnar i ett hem med massor med kärlek där hon kan leva tryggt hela sitt liv, gärna med en kattkompis så hon inte blir ensam om dagarna ( dvs om hon blir innekatt)
Måste tyvärr sälja min underbara grabb pga att jag har för lite tid för honom! Zion har precis fyllt 1 år och är helt underbar, han älskar att ligga och mysa men även att busa och prata med en.. Tyvärr jobbar jag för mycket och kan inte ge den tid Zion förtjänar. Zion är en blandraskatt, han är en blandning av "perser, norskskogskatt och main coon" Han är kastrerad, vaccinerad och märkt. Jag köpte Zion för 3000 kr! Mejla helst, är sällan tillgänglig på mobilen när jag jobbar!
Jag heter Morris och är en 5 år kastrerad Norsk Skogskatt, Main Coon och Perser blandning med ett fantastiskt temperament. Gillar barn, hundar och andra katter men inte möss. Trots min vackra och yviga päls tovar jag inte speciellt om jag får en kamning då och då. Är inte håröm! Eftersom min gamla husse och matte inte kan bo ihop längre behöver jag en ny familj som tar hand om mig. Jag vill vara både ute- och innekatt för att må bra. Är jag något för dig? Ring min matte i så fall.
Min katt Rut är en creme färgad liten ängel, blandning mellan main coon och norskskogskatt. Rut är väldigt kelig av sig, och sover gärna i sängen om hon får. Hon är åtta år och kan tyvärr inte bo hemma längre, då hon och min hankatt bråkat två månader i sträck. Vill alltså att hon kommer till någon som ej har hankatt! Priset kan diskuteras vid snabb affär, kattlåda medföljer.