Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar lerum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu ska vi sälja en återstående urgullig kattunge! I kullen var det 4 st från början, men tre har blivit sålda till nära vänner! En hona är kvar. Hon är vaccinerad, går på låda/rumsren ochhon är ganska van att vistas utomhus (i trädgården). Hon är en kelgo katt som gillar att vara med folk! Honan är lik sin mamma med stora fläckar i ljusbrunt, grått och vitt. Pris: kattungen går för 400 kr eller högstbjudande! Om fler bilder önskas så sker detta via mail!
Vår älskade katt Molly måste flytta pga allergi. Molly är 3 år, norsk skogskatt- main coon. Mest är Molly inne, men följer gärna med ut i trädgården när vi är ute. Hon är mycket social, gillar att ligga i knät och gosa! Molly är inte steriliserad, då vi har haft tankar på kattungar innan detta med allergin dök upp. Hon äter därför p-piller. Alla Mollys tillbehör följer med till henne till det rätta kärleksfulla hemmet! Ring så berättar vi mer, läget är just nu akut!
Hej! Nu har vi bara 2 kattungar kvar från kullar födda 21 och 22 maj. Mammorna är systrar. Hona helsvart samt hona svartvit. Kattungarna är mycket keliga och sociala. Är vana att vara ute på dagarna och att använda kattlucka. Rumsrena, avmaskade och leveransklara. Pris 100 SEK st. Ungarna finns utanför Gråbo i Lerums kommun. Ring 0302-232 31, 0733-55 11 04 eller 0703-22 68 28. Välkomna att titta!
Min Terka( katt mamman) har fått två fina ungar ! En heöt svart hona pch en gul hane.Vi kan inte behålla de. Vi vill att våra kattungar ska komma till bra hem där som kan få mycket kärlek! Kattungarna lever ihop med vår familj.Vana med barn och hundar. De är redo att flytta hemifrån 30-31agusti då de är 12 veckor gamla. Kan tingas för 300kr (återbetalas ej vid ånger)
Dessa supermysiga kattungar är snart redo att flytta hemifrån och söker nu nya trygga hem! De fyller 12 veckor i augusti (v.31) och är avmaskade. De äter torrfoder och mjukmat. De är 2 hanar och en hona, en orange kille och de andra grå/svart spräckliga, mamman är bondkatt och pappan är okänd men förmodligen bondkatt han med. De är väldigt tillgivna och sällskapliga, de är vana vid att handskas med av både barn och vuxna. De är även vana vid att vara utomhus så det är inte aktuellt att bli innekatter.