Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar lidköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med sorg i hjärtat som vi måste göra oss av med våra katter. Syskonpar och är självklart steriliserade. Säljes till hem på landet så de kan få komma ut. Funkar inte med den ena inne längre då hon går utanför lådan och det går inte när vi har en son som kryper omkring. Därför måste de få komma ut. Säljes ej en och en då de har hållt ihop hela tiden, blir tre år gamla i augusti men ser ut som kattungar fortfarande. Allt som tillhör följer med 2 kattlådor, transportbur för en katt, matskålar och mat. Ett krav är varaktigt och gott hem!
4 st supersöta kattungar från Norsk Skogskatt Kattungarna är leveransklara helgen v.45 då de är 12 veckor. Hannen i mitten av bilden. De övriga är honor. 2st är gråspräcliga likt den nederts i bilden. Avmaskade Går alltid på lådan. Viktigt att de kommer till rätt hem där de tas väl om hand. Hör av er för frågor eller för att komma och bekanta er med dem.
Hejsan säljer min lilla Demon som är 10 månader. Han bor just nu i en etta vilket gör honom skogs tokig. Han behöver få komma ut och få springa och ha någon att vara med. Han river i mina tapeter och är på balkong räcket vilket gör mig snart rädd att han ska ramla. Han är både kastrerad och id märkt. Är ni intresserade får ni med både katfoder kattlåda borste matskål klösbräda sele kattsand och en kattspade Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Då vi fick lämna tillbaka vår nyinköpta kattunge pga. allergi i familjen efter 4 dagar, säljer jag nu alla nya katttillbehör och torrfoder. Det jag säljer är: Transportbur (mellan storlek) Kattlåda med avtagbar kant & spade Kattborste Kattsele (för kattunge) Matskål Kattleksaker 3 st 2 st klösbrädor Obs! aldrig använda 5½ pkt Royal Canin babycat torrfoder 1 pkt kattgodis Nypris för allt: 1200 kr Säljes nu för 600 kr! Ring eller maila om du är intresserad. Sakerna kan även avlämnas i Skara.
6 st underbara kattungar söker nya ägare. Födda den 29 oktober och flyttar tidigast den 14 januari -14, då de är 12 veckor gamla. Mamman är silverbengal, pappan bondkatt. Jag ser helst att de får ett hem där det redan finns katt, alternativt att ungarna säljs i par (att rekommendera). Priset på 700 kr inkluderar vaccinering. Önskas även ID-chip blir priset 1100 kr. Ring eller skriv för mer information och fler bilder.