Allt till salu inom "kattungar norrbotten"

Sortering:
Luleå
Igår

Inför jakt

12 500 kr
Blocket.se
Luleå
23 dagar

Kattväska

500 kr
Blocket.se
Kalix
1 månader

Maine coon hona

11 000 kr
Blocket.se
Piteå
1 månader

Bosse - Helig Birma

6 000 kr
Blocket.se
Piteå
1 månader

Burre - Helig Birma

6 000 kr
Blocket.se
Piteå
1 månader

Sonny - Helig Birma

6 000 kr
Blocket.se
Luleå
1 månader

kattungar

6 000 kr
Blocket.se
Piteå
1 månader

underbar spotted bengal kat...

14 000 kr
Blocket.se
Boden
1 månader

Kattungar

3 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Boden

3-färgade kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tre sköldpaddsfärgade kattungar ska nu säljas. De är sociala och vana vid barn. De är avmaskade och går på lådan. Kattungarna är fostrade av både sin mamma och pappa som bor under samma tak. Pappan är halvnorsk skogskatt (vit- och creméfärgad). Mamman är bondkatt (sköldpaddsspottad). Kattungarna är leveransklara v.12 då de är 12 veckor gamla. Ring om frågor och kom och kika in de små söta liven. Maila om fler bilder önskas. Pris: 400 kr styck.
400 kr
Blocket.se
Katt  ·  Haparanda

Kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Jag är en jättesöt kattunge på 4 månader som söker efter ett eget hem. Jag är en frisk, social och busig katt! Jag har fina blågröna ögon och jag är vit med orangea fläckar på. Jag finns i Haparanda, men om det går snabbt att hitta ett hem åt mig kan jag ev. åka till Kalix. Hör av er till Jesper och Sofia om ni har ett hem att erbjuda mig!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Piteå

Kattflickor två stycken

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har två kattflickor till salu. Nr:1 Nala(svart-vit) en mycket kelig och social kisse van vid hund och små barn.Kan nafsa lite då hon blir övergosig. Ser ut som en kattunge.Ålder: ca 3 år. Nr: 2 Bella(svart) en pratig tjej som inte är någon knäkatt men är ändå kelig och mysig.Älskar stora hundar och är van vid småbarn.Gillar vatten ibland.Ålder ca 2år Pris 200 per katt.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Älvsbyn

Kattungar snart redo för flytt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu är våra 4 kattungar snart redo för flytt. 2 st sköldpaddsfärgade som katt mamman (honor) 1 orange (hane) 1 svart (hane) Våran kattmamma har fått flera kullar och alltid lika fina ungar, har själv tidigare behållit från kullen men nu måste vi tyvärr sälja bort alla. Ring eller maila för fler bilder, eller om ni vill komma och hälsa på dem, eller tinga någon av dom. Vi är väldigt måna om våra kisseungar och vill ge dom ett bra hem där dom är älskade. Dom är nu 10 veckor och får flytta om 2 veckor.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Älvsbyn

Perser Kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Nu har vår charmiga svarta perser busfröken blivit 12 veckor och kan flytta till sin egen familj, från den 26 april. Då är hon veterinärbesiktad, chippad, grundvaccinerad, bad och fön-tränad. Mary har stamtavla och är registrerad i SVERAK Priset för henne är 6000 kr till sällskap, och ev. utställning. Avel kan diskuteras till ett annat pris, men endast till registrerade uppfödare. Välkommen att höra av er vid intresse! Fler bilder kan mailas. www.talitha.se Vänliga hälsningar Marianne
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj