Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar norrbotten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre sköldpaddsfärgade kattungar ska nu säljas. De är sociala och vana vid barn. De är avmaskade och går på lådan. Kattungarna är fostrade av både sin mamma och pappa som bor under samma tak. Pappan är halvnorsk skogskatt (vit- och creméfärgad). Mamman är bondkatt (sköldpaddsspottad). Kattungarna är leveransklara v.12 då de är 12 veckor gamla. Ring om frågor och kom och kika in de små söta liven. Maila om fler bilder önskas. Pris: 400 kr styck.
Hej! Jag är en jättesöt kattunge på 4 månader som söker efter ett eget hem. Jag är en frisk, social och busig katt! Jag har fina blågröna ögon och jag är vit med orangea fläckar på. Jag finns i Haparanda, men om det går snabbt att hitta ett hem åt mig kan jag ev. åka till Kalix. Hör av er till Jesper och Sofia om ni har ett hem att erbjuda mig!
Nu är våra 4 kattungar snart redo för flytt. 2 st sköldpaddsfärgade som katt mamman (honor) 1 orange (hane) 1 svart (hane) Våran kattmamma har fått flera kullar och alltid lika fina ungar, har själv tidigare behållit från kullen men nu måste vi tyvärr sälja bort alla. Ring eller maila för fler bilder, eller om ni vill komma och hälsa på dem, eller tinga någon av dom. Vi är väldigt måna om våra kisseungar och vill ge dom ett bra hem där dom är älskade. Dom är nu 10 veckor och får flytta om 2 veckor.