Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar röda säljes

Tidigare annonser till salu

hej, vi är fyra mainecoon/russianblue Kattungar. Två killar (svart & röd) och två tjejer (svart & grå råndiga) som är födde 2011/03/28. vi är 12 veckor och börjar nu se sig om efter egna familjer att växa upp med. vi är otroligt lekfulla och söta små charmtroll som bara vill komma upp i famnen. vid leverans är vi *avmaskade 2ggr Ni kan nå våra husse lättast på mobilen.
Två fina kattungar, lekfulla och keliga, är snart redo att flytta till sitt nya kärleksfulla hem: - En röd hane - En svartvit hane Uppfödda på kvalitetsfoder (Eukanuba, Bäst i test) och helt rumsrena. Vana vid barn. Viktigt att köpare kan erbjuda ett kärleksfullt hem, att du/ni är redo för att ta emot en vän för lång tid och att ni vet att det inte finns allergi i familjen. Kattungarna är 12 veckor gamla den 30 juli och är då redo att flytta från mamma Lisa.
I början av maj fick våran honkatt Olivia sju kattungar. Alla klarade sig och mår bra. Olivia är en duktig mamma och ungarna är rumsrena och äter torrfoder. Som du kan se på bilderna är de vana vid att vara ute och kommer in på kvällen. Vi har i dagsläget tre ungar som söker nytt hem. Två hanar är randiga och hur busiga och tillgivna som hälst. En hona är spräcklig med röda inslag (en bror + mostrar är röda). Hon är liten men tuff och mycket tillgiven. Ungarna är leverensklara när de är tolv veckor i slutet av juli. Katterna är avmaskade.
Jag er en jätte söd liten kattunge på 12 veckor som vil hitta et nyt hem min söster fik nyt hem den anden dag og jag sagner nogen der har tid med at pysla om mig jag er en liten gul/vitt hana, jag kostar bare 100 kr.Och sen er vi er 2 jättefina katte som söger nya hem for matte og husse ska flytta og vi får inte komma med vi er röd/vita och er 2 år 1röd huna och en röd/vitt hana der er kastreret. snälla,snälla kom och hemt os.
2st trefärgade honor finns nu kvar! Den ena är röd/svart melerad med mycket rött i. Den andra är grårandig men med en rödbiege ton i de ljusa ränderna. Riktigt fina bondkatter med lite ovanliga färger! Nyligen avmaskade. Jag söker mycket goda och ansvarsfulla hem åt dem, gärna tillsammans. Tyvärr är de något skygga pga att mamman tog fram dem sent men detta är garanterat inget problem om man lägger lite tid på att bekanta sig med dem. Måste bort omgående pga för stort antal katter! Endast seriösa göre sig besvär. Välkomna!