Allt till salu inom "blandras kattungar birma norsk skogkatt"

Sortering:
Ragdoll/Birma
Karlshamn
Idag

Ragdoll/Birma Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Gävle

Blandras kattunge 75% Maine Coon

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Underbar kattfröken "Sigrid" svartsköldpaddsilvertabby, född 1/8 2013. Pappa renrasig Maine Coon med stamtavla Mamma 50% Maine Coon/25% Norsk Skogkatt/25% Helig Birma Säljes till seriös kattälskare där hon kan få ett tryggt och varaktigt hem. Stor fördel om det redan finns en kattkompis och möjlighet för henne att få vara ute när hon blir större. Säljes vid 12 veckors ålder, avmaskad och vaccinerad 1 gång. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

2 kattungar röd och creme

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Två fina blandras kattungar, pojkar. En är långhårig och röd och vit, en är korthårig och creme och vit. De är gulliga och lekfulla, avmaskade och uppfödda på bästa kattungefoder. Deras mamma är röd och en blandning av norsk skogkatt och birma och en underbar mamma. Deras pappa är cremefärgad, korthårig med långhårsanlag. Kattungarna kan hämtas nästa vecka då de är 12 veckor gamla
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Härryda

Underbara LH blandras kattungar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Natten till måndag 4 april föddes 4 små underverk, 2 röda hanar och 2 svartsköldpaddstjejer. Mamma Norpan är blandras: Norsk Skogkatt/Birma och pappa Dennis Norsk Skogkatt/Maine Coon så alla underverken är garanterat långhår ( semilånghår ) Av dessa 4 så söker den charmiga Ragnar, Ragge, och ljuvliga CindyLou, Lollo, efter sina blivande familjer. Båda är härligt storväxta och har ett helt underbart temperament, spinner bara man tittar på dem. Kattungarna växer upp med mamma Norpan, pappa Dennis, äldre storebror Bumbee, farmorsfar Tyke, farmorsmormor Ronja samt farmorsmorfar Kong. Kattungarna är mkt sociala och även barnvana. Vi säljer inga kattungar som utekatter utan enbart som innekatter . Vi levererar våra kattungar avmaskade, veterinärbesiktade, chippade och vaccinerade en gång. Naturligtvis flyttar de inte till sina nya familjer innan de är 12 veckor gamla. Kontrakt skrives vid leverans ( även kvitto på betald handpenning lämnas om ni så önskar ) Fler bilder på underverken och släkten finns att se på vår hemsida: www.tussas.se Pris: 3200:- varav 1200:- i handpenning som inte återlämnas vid avbokning 1a kontakten ser vi gärna att den blir via mail och var inte rädda att fråga om det är något ni undrar över. Mvh Carina & Pjär
3 200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Landskrona

Kattunge hane

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har en kisebebis kvar nu. Han är 13 veckor på fredag (7/12). Rumsren & avmaskad. Blandras, finns norsk skogkatt & birma i honom & bondkatt :) En söt liten kraba som behöver ett nytt hem helt enkelt! Maila, ring, smsa vid intresse! 200:- är priset!
200 kr
Blocket.se

Blandras helig birma/huskatt/norsk skogkatt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Ungkatthane, 8 månader, som föddes i juni i somras säljes. Han är en blandning av helig birma, huskatt och norsk skogkatt. Färgen är rödvit tabby och han har jättefin päls precis av samma typ som helig birma fastän med annan färg, han är långhårig som sin pappa och mormor. Han har underbart temperament, är mycket kelig och tillgiven, kryper gärna upp nära oss och spinner. Han gillar att följa efter oss när vi går omkring här hemma och vill gärna vara med oss där vi är. Eftersom han per definition fortfarande är en kattunge är han också busig ibland och vill leka. Han är väldigt charmig med stor personlighet. Han vet att han inte får hoppa upp på köksbänken så det gör han inte och han går duktigt på lådan sedan länge. Han är vaccinerad 2 ggr (värde 500 kr), avmaskad (värde 100 kr), kastrerad (värde 700 kr) och chipmärkt (värde 300 kr). Vaccinationsintyg och chipnummer/ägarintyg överlåtes i samband med köp. Den här killen är en riktigt vacker och tjusig katt. Vi är ytterst noggranna med att vår kisse får ett bra hem och därför vill vi att du/ni berättar vad ni kan erbjuda den här katten och hur och var ni born, om ni har barn etc. Vi tar för givet att ni vet om ni är allergiska mot katt eller ej. Obs! Vi prutar inte på priset!
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj