Quantcast
Till salu inom: ”

grå kattungar till salu södermanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Handväska

Nyköping
Overall

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara tre busiga kattungar kvar. En grå hona och två svarta hanar. Mamma är norskskogskatt och pappa är okänd (tror att det är en vanlig bondkatt). Alla är långhåriga. De är vana vid andra katter och hundar. De är vaccinerade en gång och avmaskade mot det vanligaste + dvärgbandmasken. De är levernasklara nu då dom är 14veckor. Pris 1000kr 500kr i handpenning som man inte får tillbaka om man ångrar sig. För mer info ring Ring helst kvällstid då jag jobbar på dagen. Mvh Paulina
Hej! måste sälja min underbara kille Napoleon p.g.a allergi och flytt. Fick han i studentpresent men kan då ej ha kvar han nu. Napoleon är 15 veckor grå/vit hane som är jätte social och lugn. Han älskar att kela och är rumsren (han går på lådan). Hans mor är ca 40-50 % norsskogskatt och pappan okänd. Napoleon är van vid hundar då vi har hund och småbarn. Han och också träffat andra katter. Hör av er på mail och telefon!
Hej! Har nu 5 st kattungar som är redo att lämna boet. De är 13 veckor gamla. De är inte vaccinerade därav priset. De är väldigt fina och lekfulla. Rumsrena. En svart/grå hona.(andra bild) En svart med vit hona. (första och tredje bild) En grå randig med vit i ansiktet som är också hona. (fjärde bild) En grå randig hane. (Första och andra bild) Grå randig hane (tredje bild)
Kattungar födda 1/5 säljes. De är tränade att "gå på lådan", vana vid inne- och utevistelse, vana vid barn, hund och andra katter. Jag tror att alla tre är honor. En kisse är brunrandig och lite vit, den andra är ljusgrå och vit. Dessa två säljs för 200 kr. Den tredje är grå/svart och är lite långhårig (man anar spår av norsk skogskatt i den). Den kissen vill jag ha 250 kr för. Jag skickar gärna foton via MMS. Katterna säljs avmaskade och bara till garanterat långvarigt hem. Mejla gärna!!