Till salu inom

"grå kattungar till salu södermanland säljes"

Österåker
Igår

Vinterdäck på fälg

4 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Leveransklara kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Ragdoll 100%

8 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Käpphäst tillsalu

200 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Amerikansk kattunge

5 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Divansoffa/fotpall med förv...

1 000 kr
Blocket.se
Gnesta
4 dagar

Leveransklara kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Nyköping

Norskskogsblandraskattungar söker hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det bara tre busiga kattungar kvar. En grå hona och två svarta hanar. Mamma är norskskogskatt och pappa är okänd (tror att det är en vanlig bondkatt). Alla är långhåriga. De är vana vid andra katter och hundar. De är vaccinerade en gång och avmaskade mot det vanligaste + dvärgbandmasken. De är levernasklara nu då dom är 14veckor. Pris 1000kr 500kr i handpenning som man inte får tillbaka om man ångrar sig. För mer info ring Ring helst kvällstid då jag jobbar på dagen. Mvh Paulina
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Österåker

Kattunge 30% norskskogskatt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! måste sälja min underbara kille Napoleon p.g.a allergi och flytt. Fick han i studentpresent men kan då ej ha kvar han nu. Napoleon är 15 veckor grå/vit hane som är jätte social och lugn. Han älskar att kela och är rumsren (han går på lådan). Hans mor är ca 40-50 % norsskogskatt och pappan okänd. Napoleon är van vid hundar då vi har hund och småbarn. Han och också träffat andra katter. Hör av er på mail och telefon!
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Södermanlands län

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Har nu 5 st kattungar som är redo att lämna boet. De är 13 veckor gamla. De är inte vaccinerade därav priset. De är väldigt fina och lekfulla. Rumsrena. En svart/grå hona.(andra bild) En svart med vit hona. (första och tredje bild) En grå randig med vit i ansiktet som är också hona. (fjärde bild) En grå randig hane. (Första och andra bild) Grå randig hane (tredje bild)
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Spralliga kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Kattungar födda 1/5 säljes. De är tränade att "gå på lådan", vana vid inne- och utevistelse, vana vid barn, hund och andra katter. Jag tror att alla tre är honor. En kisse är brunrandig och lite vit, den andra är ljusgrå och vit. Dessa två säljs för 200 kr. Den tredje är grå/svart och är lite långhårig (man anar spår av norsk skogskatt i den). Den kissen vill jag ha 250 kr för. Jag skickar gärna foton via MMS. Katterna säljs avmaskade och bara till garanterat långvarigt hem. Mejla gärna!!
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj