Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar strömstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Apple tv 4k

Strömstad
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
Airpods pro

Strömstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fem kattungar födda den 16 maj och hämtas tidigaste v. 32. Det är tre hanar och två honor. Vi har namngett katterna men självklart kan ni ge de namn när ni köper de, jag har lagt upp namnen för att vi enkelt kan veta vilken katt ni är intresserade av. Skriv eller ring nu så kan ni få uppdaterade kort och information löpande men ni kan när som helst säga att ni inte är intresserade. Vi är tillgängliga på dagtid.
VI HAR EN KULL MED BENGAL KATTUNGAR. DET BLEV HELA 6 STK MYCKET FINA MINI-LEOPARDER AV BÅDA KÖN. KATTUNGARNA ÄR RUMSRENA OCH ANVÄNDER KATTLÅDA. BÅDA FÖRÄLDRARNA BOR HOS OSS, HAR VÄLDIGT FIN STAMTAVLA OCH KOMMER BÅDA FRÅN KÄNDA UPPFÖDARE I NORGE. DENNA RASEN GÅR MYCKET FINT IHOP MED BARN. KLARA FÖR LEVERANS FR.OM 20/8. PRISEN ÄR 6000 KR STK. VI BOR I OSLO.
Vi har en vacker social, fascinerande och lekfull kattunge, en hane ( spotted ) som söker nytt hem. Van vid både ,barn och hund. Mycket lovande i.f.t rasstandard både för utställning och avel, men också som sällskap. Mycket intressant stamtavla då både mor och far själva är international champions, och det finns Europa champions på både mors och fars sida. Kattungen är klar för leverens. ( 3 mån ) Vi sänder med Stamtavla, Dokument på genomförd hälsokontroll, Micro chippad, Grundvaccinerad, Avmaskad, Royal Canin kattunge kit mm. Vid intresse och för mer information ta kontakt via e-mail alt. telefon.
Hej! Det är så att jag och ett par kollegor hittade en antagligen herre lös kattunge! Det är en hona och har strykigt omkring quality spa och resort hotellet i strömstad, i ungefär en veckas tid. Hon var väldigt undernärd så jag tog hem henne till mig så länge. Hon är svart med vita tassar och har en vit fläck som sträcker sig från hakan och och magen, ser ut att vara mellan 6-12 månader. Om det är någon som saknar en unge katt i strömstad som överstämmer med denna korta beskrivning vänligen kontakta mig! Albert jonsson Tel: 070-5097859
Supersöta, trygga och lugna, lagom långhåriga kattungar. 12 veckor (födda 1 juli). Rumsrena och avmaskade. Mycket tama och hängivna, vana vid barn. Vi önskar att katterna får komma till ett hem med mycket kärlek och gott om plats att vistas ute och inne. Ring helst kväll eller helg. Epost går också bra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.