Till salu inom

"kattungar strömstad säljes"

Västervik
Idag

Ulliga, gulliga kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Neva masquerade/huskatt

7 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Siamesiska kattungar

9 500 kr
Blocket.se
Idag

Ragdoll/Huskatt

5 500 kr
Blocket.se
Strömstad
Idag

Kattungar

500 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Ragdoll ungar, stambokförda...

11 000 kr
Blocket.se
Strömstad
6 dagar

Kattungar

700 kr
Blocket.se
Strömstad
7 dagar

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Strömstad

Kattungar hämtas tidigast v. 32

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fem kattungar födda den 16 maj och hämtas tidigaste v. 32. Det är tre hanar och två honor. Vi har namngett katterna men självklart kan ni ge de namn när ni köper de, jag har lagt upp namnen för att vi enkelt kan veta vilken katt ni är intresserade av. Skriv eller ring nu så kan ni få uppdaterade kort och information löpande men ni kan när som helst säga att ni inte är intresserade. Vi är tillgängliga på dagtid.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Strömstad

Bengalkatt raskatt kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
VI HAR EN KULL MED BENGAL KATTUNGAR. DET BLEV HELA 6 STK MYCKET FINA MINI-LEOPARDER AV BÅDA KÖN. KATTUNGARNA ÄR RUMSRENA OCH ANVÄNDER KATTLÅDA. BÅDA FÖRÄLDRARNA BOR HOS OSS, HAR VÄLDIGT FIN STAMTAVLA OCH KOMMER BÅDA FRÅN KÄNDA UPPFÖDARE I NORGE. DENNA RASEN GÅR MYCKET FINT IHOP MED BARN. KLARA FÖR LEVERANS FR.OM 20/8. PRISEN ÄR 6000 KR STK. VI BOR I OSLO.
6 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Strömstad

Bengal kattunge ( minileopard )

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en vacker social, fascinerande och lekfull kattunge, en hane ( spotted ) som söker nytt hem. Van vid både ,barn och hund. Mycket lovande i.f.t rasstandard både för utställning och avel, men också som sällskap. Mycket intressant stamtavla då både mor och far själva är international champions, och det finns Europa champions på både mors och fars sida. Kattungen är klar för leverens. ( 3 mån ) Vi sänder med Stamtavla, Dokument på genomförd hälsokontroll, Micro chippad, Grundvaccinerad, Avmaskad, Royal Canin kattunge kit mm. Vid intresse och för mer information ta kontakt via e-mail alt. telefon.
8 000 kr
Blocket.se

Upphittad katt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! Det är så att jag och ett par kollegor hittade en antagligen herre lös kattunge! Det är en hona och har strykigt omkring quality spa och resort hotellet i strömstad, i ungefär en veckas tid. Hon var väldigt undernärd så jag tog hem henne till mig så länge. Hon är svart med vita tassar och har en vit fläck som sträcker sig från hakan och och magen, ser ut att vara mellan 6-12 månader. Om det är någon som saknar en unge katt i strömstad som överstämmer med denna korta beskrivning vänligen kontakta mig! Albert jonsson Tel: 070-5097859
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Strömstad

Långhåriga kattungar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Supersöta, trygga och lugna, lagom långhåriga kattungar. 12 veckor (födda 1 juli). Rumsrena och avmaskade. Mycket tama och hängivna, vana vid barn. Vi önskar att katterna får komma till ett hem med mycket kärlek och gott om plats att vistas ute och inne. Ring helst kväll eller helg. Epost går också bra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj