Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu gnesta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vår Alice nedkommit med sin första kull. 5 kattungar, 3 honor och 2 hannar. Våra katter har fin päls, är rumsrena, sociala och hundvana med mycket skogskatt både i temperament och utseende. Födda 30/5 och lev.klara fr o m 22/8 då de är 12 veckor. 700 kr/st Uppdatering 28/8: Vi har nu Pelle och Maja kvar att hitta nya hem till. Se foton. Maja är den med vit "bläs".
Nu är det dags att våra två kattungar får sig ett hem. Det är en hane och en hona. hanen är svart och vit och syns på bilden tillsammans med sin pappa som är helt svart. honan är grå med svarta ränder och syns tillsammans med deras mamma som är halv norsk-skogskatt. ser helst att dem flyttar tillsammans till ett hem där dem får vara ute. Vid frågor så maila eller ring.
Vi har kattungar efter S*Moon Kewa's Ciara Bratz och S*Country Dream's Supernova. Födda den 23:e maj 2013. Kattungarna säljs tidigast vid 12 veckors ålder. De är leveransklara från mitten av augusti. Kattungarna har då; stamtavla i Sverak, samt ID chippade, dubbelvaccinerade, vet.besiktade och avmaskade. Kattungarna finns i färgerna svart/brun tabby och tigré. Kattungarna kan nu reserveras mot handpenning. Föräldrarna är testade för HD och HCM. Välkoma in på hemsidan för att följa kattungarnas utveckling med bilder som uppdateras kontinuerligt. Mamma och pappa är de vuxna katterna på bilderna. www.countrydreams.se
Vi har kattungar efter S*Topzy Tail's Katie och S*Topzy Tail's Maximus. Födda den 3:e juni 2013. Kattungarna säljs tidigast vid 12 veckors ålder. De är leveransklara från slutet av augusti. Kattungarna har då; stamtavla i Sverak, samt ID chippade, dubbelvaccinerade, vet.besiktade och avmaskade. Kattungarna finns i färgerna svart/brun tabby. Kattungarna kan nu reserveras mot handpenning. Välkoma in på hemsidan för att följa kattungarnas utveckling med bilder som uppdateras kontinuerligt. Mamma och pappa är de vuxna katterna på bilderna. www.countrydreams.se
Vi har en kattunge på 12 v som letar nytt hem nu. Ungarna föddes ute och vi tog in dem efter några dagar, sen har mamman flyttat runt dem både inne och ute så den är inte kelad med dagligen. Inne har de en kattlåda som de använder men vi har inte tränat dem. Den äter torrfoder och mamman har börjat lära dem jaga. Mamman är bondkatt och pappan är norsk skogskatt. Ring endast, tack.