Till salu inom

"kattungar till salu gnesta säljes"

Gnesta
5 dagar

Kattungar

7 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Sibiriska kattungar

14 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Kattunge

3 500 kr
Blocket.se
Robertsfors
Igår

Supersöt kattunge säljes

2 000 kr
Blocket.se
Gnesta
9 år

Kattungar

100 kr
ABC-Annons.se
Upplands-Väsby
Igår

Ulliga, keliga skogkatter.

7 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Gnesta

Fina kattungar skogskatt/huskatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vår Alice nedkommit med sin första kull. 5 kattungar, 3 honor och 2 hannar. Våra katter har fin päls, är rumsrena, sociala och hundvana med mycket skogskatt både i temperament och utseende. Födda 30/5 och lev.klara fr o m 22/8 då de är 12 veckor. 700 kr/st Uppdatering 28/8: Vi har nu Pelle och Maja kvar att hitta nya hem till. Se foton. Maja är den med vit "bläs".
700 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gnesta

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Nu är det dags att våra två kattungar får sig ett hem. Det är en hane och en hona. hanen är svart och vit och syns på bilden tillsammans med sin pappa som är helt svart. honan är grå med svarta ränder och syns tillsammans med deras mamma som är halv norsk-skogskatt. ser helst att dem flyttar tillsammans till ett hem där dem får vara ute. Vid frågor så maila eller ring.
400 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gnesta

Maine Coon

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har kattungar efter S*Moon Kewa's Ciara Bratz och S*Country Dream's Supernova. Födda den 23:e maj 2013. Kattungarna säljs tidigast vid 12 veckors ålder. De är leveransklara från mitten av augusti. Kattungarna har då; stamtavla i Sverak, samt ID chippade, dubbelvaccinerade, vet.besiktade och avmaskade. Kattungarna finns i färgerna svart/brun tabby och tigré. Kattungarna kan nu reserveras mot handpenning. Föräldrarna är testade för HD och HCM. Välkoma in på hemsidan för att följa kattungarnas utveckling med bilder som uppdateras kontinuerligt. Mamma och pappa är de vuxna katterna på bilderna. www.countrydreams.se
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gnesta

Maine Coon kattungar med stamtavla

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har kattungar efter S*Topzy Tail's Katie och S*Topzy Tail's Maximus. Födda den 3:e juni 2013. Kattungarna säljs tidigast vid 12 veckors ålder. De är leveransklara från slutet av augusti. Kattungarna har då; stamtavla i Sverak, samt ID chippade, dubbelvaccinerade, vet.besiktade och avmaskade. Kattungarna finns i färgerna svart/brun tabby. Kattungarna kan nu reserveras mot handpenning. Välkoma in på hemsidan för att följa kattungarnas utveckling med bilder som uppdateras kontinuerligt. Mamma och pappa är de vuxna katterna på bilderna. www.countrydreams.se
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gnesta

Kattunge

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vi har en kattunge på 12 v som letar nytt hem nu. Ungarna föddes ute och vi tog in dem efter några dagar, sen har mamman flyttat runt dem både inne och ute så den är inte kelad med dagligen. Inne har de en kattlåda som de använder men vi har inte tränat dem. Den äter torrfoder och mamman har börjat lära dem jaga. Mamman är bondkatt och pappan är norsk skogskatt. Ring endast, tack.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj