Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu kristianstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara Pee-Jay & Lucy kvar från kullen som kom i slutet av maj. De kommer vara leveransklara söndagen den 21 augusti då de är 12 veckor gamla. Vi är stora kattvänner, och kommer därför försäkra oss om att kattungarna kommer till trygga och ordentliga hem. Vi ser gärna att ni hör av er till oss så att vi kan lära känna er, samt att ni får möjlighet att skapa en relation till kattungen. För mer information kontakta oss helst via telefon.
Nu söker våra 5 tillgivna kattungar ett nytt hem. Vår randiga och gråa är hanar och den helsvarta en hona, dessa är nu 12 veckor och leveransklara. Den svartvita honan tillsammans med en vit, brun randig hane (ingen bild) är endast 9 veckor och kan tingas. Alla kattungarna är mycket tillgivna och vana vid barn och hundar samt andra djur. Katterna har både fått varit inne och ute och trivs bäst så. Ett mycket kärleksfullt hem önskas då vi är mycket måna om vart dem kommer. Finns både på mail och telefon.
mina hundar gillar inte kattungen jag köpt, därför måste hon flytta snarast! hon bor tillfälligt hos en kompis för säkerhets skull priset är diskutablet med tanke på att hon behöver ett nytt hem snabbt!!! hon är 12 veckor gammal och kommer överrens med andra katter och hundar (uppvuxen med hund och katt) hon är jättekelen och underbar! ni kan hämta henne snarast! endast mejl
Jag har fyra randiga kattungar, av båda könen, kvar att tingas. Pappan är Norsk Skogskatt och mamman är en vanlig bondkatt. Ungarna är 10 veckor nu och är leveransklara helgen v. 34. Priset är 200kr/st. De säljs rumsrena samt avmaskade. De finns på en gård utanför Kristianstad, men kan ev. levereras åt Malmö/Lund hållet. För mer info och fler bilder, vänligen hör av er via mejl. Mvh Linn
Två randiga honor, en något lurvigare än den andre som är släthårig. De finns på bild 2. En randig hane också han något lurvigare än vanligt. (den grå är tingad) De är rumsrena och äter torrfoder samt mjukmat. Är sociala och vana med hushållsmaskiner ,hundar samt barn och deras lekar. De kommer att vara avmaskade och fått sin första spruta vid flytten som kan ske 1 oktober. Vid frågor eller intresse maila eller ring.