Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar jönköpings län säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett gäng norskblandade kattungar som blir leveransklara den 1 augusti. Och hoppas då på egna familjer som vill leka och gosa med oss. Vi växer upp i köket tillsammans med mamma, mormor och gammelmormor. Så det finns 4 generationer katt att se om man kommer och hälsar på. Vi springer aldrig fritt ute, men vi har en liten kattgård som vi kan vara ute i eller så går vi i koppel, så lite koppelvana finns. Vi är rumsrena och kommer var avmaskade ett par gånger vid den 1 augusti. Ring eller maila vid intresse. Välkomna att komma och titta.
Det springer nu runt sex stycken små vildar hemma på gården som den 8:e September är 12 veckor och redo för nya hem. Det finns en hane kvar (den grå) och tre honor (trefärgade). Kattungarna kommer att vara avmaskade och rumsrena lagom till den stora dagen. Inga sommarkatter! Kattungarna ska komma till ett hem där de får stanna livet ut. ENDAST SERIÖSA GÖR SIG BESVÄR!
Nu är det bara jag kvar... Mina syskon har fått nya hem och det måste jag också ha! Hjälp mig! Kattunge 12 v. Söt, busig, liten "kuttermaskin" måste hitta nytt hem pga flytt! Omgående! AKUT! Gärna lantlig miljö då hon är uppväxt på landet (stallkatt dvs inte rumsrena) Men det går ju fort att lära dem. Finns i Gränna! Maila vid seriöst intresse! Har inte tid med annat!!!
Har haft denna annons ute snart en månad nu, och ett st har bokat och avbokat, nu förnyas och ändras annonsen lite i förhoppning om att det finns ett PASSANDE hem åt dom småkissar som finns kvar. har två st små lurviga kvar som vill flytta hemifrån.. dom är 13 veckor gamla och kan flytta redan idag. 1 grå liten dam och en orange pojke. dom är rumsrena och äter torroder(och gärna blötmat om dom får). dom är busiga och gosiga, och så klart jättesöta charmtroll...
Hej. Jag är en långhårig svart-vit kattflicka som är redo att lämna mamma och söker ett nytt kärleksfullt hem. Jag har en mycket långhårig och fin päls. Jag är född den 20 juni och är således 12 veckor. Jag är van att vara både ute och inne. Är väldigt tam och kelig. Tycker om att busa och ha roligt. Jag är givetvis van att gå på låda. Tycker du att jag låter som en katt för Er. Hör av dig. Mjau Mjau