Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar värmdö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
kattunge

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har nu endast 1 kattunge kvar av rasen Brittisk korthår att tinga för flytt efter 12 veckors ålder vilket blir i början av maj. Han heter Valentino och har färgen blåtabby. Pris 6000 kr Annonsen tas bort när han är tingad. Han kommer att vara vaccinerad, besiktad, id-chipad, avmaskad och har stamtavla när han flyttar hemifrån. Även doldafel försäkring i Agria ingår tills han blir 3 år. Hör av dig vid intresse på 08-715 92 52 eller 0709-26 70 70 Vi bor på Ingarö i Värmdö kommun
Kattungar finns att tinga nu! 1 svart hane och 1 svartsmoke hona söker nya hem från i mitten av juni då dom fyllt 12 veckor. Kattungarna kommer att få orangefärgade ögon. Stamtavla finns, vaccinerade, doldafel försäkrade, id-chipade. Hör av dig om du är seriöst intresserad. 08-715 92 52 eller 0709-26 70 70 Det går även bra att maila som en första kontakt, berätta då lite om dig/din familj och lämna tel och mailadress så att vi kan höra av oss.
Kattungar finns att tinga! 1 svart hane söker nytt hem från i mitten av juni då han fyllt 12 veckor. 1 svart hona är klar för flytt i månadsskiftet juni-juli. Kattungarna kommer att få orangefärgade ögon. Stamtavla, vaccinerade mot kattpest och snuva, doldafel försäkrade, id-chipade. Hör av dig om du är seriöst intresserad. 08-715 92 52 eller 0709-26 70 70 Det går även bra att maila som en första kontakt, berätta då lite om dig/din familj och lämna tel och mailadress så att vi kan höra av oss.
Från en kull med 6 kattungar har vi tre som ännu inte är tingade. De är två rödtabby hanar och en sköldpaddstabby hona. Mamman är mycket social, pratar en hel del och spinner jämt. Ungarna verkar bli precis som sin mamma. De är säljklara helgen v. 39 då de är 12 veckor gamla. Vi vill att de ska ha möjlighet att vara ute i sitt nya hem. Ring gärna om ni är intresserade och vill tinga en unge. Vi säljer inga ungar över mail.
Fyra svarta kattungar vill flytta hemifrån i slutet av augusti (födda 22/5). Tre honor och en hane. En hane är lite vit under hakan. De andra är alla helsvarta och går inte att skilja på utseendet, men har lite olika temperament. De finns på Uvö i Nämdö skärgård. Kom gärna och hälsa på dem under sommaren. Vid köp kan jag transportera dem till fastlandet (värmdö, stan eller söderort) när de är tillräckligt gamla.