Allt till salu inom "kattungar västernorrland"

Sortering:
kattunge
Sundsvall
3 dagar

kattunge Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Kattungar
Härnösand
4 dagar

Kattungar Visa liknande

500 kr
Blocket.se
kattunge
Sundsvall
5 dagar

kattunge Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
kattunge
Timrå
12 dagar

kattunge Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 6

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Örnsköldsvik

Kattungar var med redan från början d

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Jag har 4 jätte fina kattungar alla honor är bokade så hanen är kvar 3 honor o 1 hane Pappan är en röd angora mamman blå bland norskskogskatt. Boka redan nu så är ni säkrad en unge var bara några dagar sedan dom fick ögon. den svarta är en hane, resten honor som jag ser det. Tänkte mig 500kr för dom bokningsavgift 300kr som ej återfås vid avbokning. Dom är födda 12mars 2011 alltså dom är 2 veckor när dom är 3 månader så får dom flytta till sitt nya hem. Välkommna o titta på dessa godingar
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västernorrlands län

Långhårig katthona alt fodervärd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi är en barnfamilj som söker en katthona att förgylla vår vardag! Vi söker en långhårig hona från ca 10 mån-18 mån alt fodervärd åt en vuxen hona. Vi har alltid haft katt,men just nu är vi utan...vill inte ha en kattunge och inte en äldre katt... Vi bor i villa i ett lugnt område med tillgång att få vara ute.. Har du en katt som måste omplaceras eller behöver du fodervärd,hör av dig på mail och berätta... Katten ska vara van med små barn och vara stabil i psyket. Tack på förhand!
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sundsvall

Liten katt tös

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jättesöt! Innekatt. 1 år Säljes för att jag ska flytta till en mycket mindre lägenhet. Skulle nog passa som ensam katt, blir nog gosigare då. Med en matte eller husse med tid för lek o bus förstås! Mamma 75% siames, 25% bengal. Pappa exotic och huskatt. Planerad kattunge. Transport bur, kattlåda med lock, mat skål, leksak, borste medföljer vid köp om man vill! Om inte man behöver dessa saker kostar hon 200kr. Hon är vaccinerad, avmaskad, chipmärkt men ej kastrerad ännu, p-piller medföljer de jag har kvar, vid flytt. Hoppas vi hörs snart!
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Timrå

2 kattungar söker nytt hem omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Provar att lägga ut dessa 2 tjejer en sista gång. Resten av kullen har fått nya hem, men dessa 2 är kvar. De är rumsrena, vana vid hund och barn. 19 veckor gamla. De behöver ett nytt kärleksfullt hem omgående eftersom vi inte kan ha kvar dem. Så snälla hör av er snarast om intresse finns! Skriv gärna i mailet vem ni är och hur katten kommer att bo. Jag ger ut mitt telefonnummer via mail.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västernorrlands län

Super gulliga kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det dags för två kattungar att hitta nya hem. Dom är 13 veckor gamla och redo att flytta. Hanen är orange med ett vitt parti i ansiktet och honan är svart med inslag av orange. Är van med att vara bland andra katter och otroligt lekfulla. Vana med att vara med varandra så det är ett plus om man vill ha båda. Bara att slå en pling för att komma och titta på dessa små varelser.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj