Allt till salu inom "kattungar västervik"

Sortering:
kattunge
Västervik
1 månader

kattunge Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Perser kattunge
Västervik
1 månader

Perser kattunge Visa liknande

8 500 kr
Blocket.se
Burma kattungar
Västervik
3 månader

Burma kattungar Visa liknande

7 800 kr
Blocket.se
Kattungar
Västervik
6 månader

Kattungar Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Finaste kattungar
Västervik
6 månader

Finaste kattungar Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Västervik

Långhåriga kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
kattungar som är blandras mellan norskskogskatt och main coon. Katterna är 4 veckor gamla. Vill ha ett hem som ger dem mkt kärlek! De är väldigt sociala och keliga. De två röda är hankatter och de två mörka är honkatter. Man kan "boka" en katt för 500kr (betalas ej tillbaka om man ändrar sig) Kattungarna säljs inte innan 12 veckors ålder. Ring vid intresse!
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västervik

Långhåriga kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är några långhåriga & korthåriga kattungar som söker nya livslånga hem. Vi vill komma till människor som har mycket tid & kärlek att ge oss. Om du är intresserad så ring & berätta vad du har att erbjuda. Hör av er till Vivi Tel. 0490-12467 el. mob. 073 314 3624 Vi följer Sveraks regler & säljer därför inte kattungar under 12 v.
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västervik

Långhåriga colourpointtecknade kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Fyra helt underbart ljuvliga kattungar söker ny matte/husse att flytta till om 6 v. då de är 12 veckor unga. Det är fyra honor, 2 blåtabbymaskade och 2 blåsköldpaddtabbymaskade med stora blå ögon och lång ljus päls. De är busiga, lekfulla, gosiga, matglada och mycket sociala. Vid lev. är de vacc. 2 ggr, veterinärbesiktade, avmaskade och har doldafelförsäkring under 3 år. Blir Du intresserad och vill veta mer om de här ulltussarna så är Du välkommen att ringa eller maila mig.
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västervik

Söta kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Snälla ur Vimmerby som ringde 26/9 på eftermiddag. Jag kan inte ringa tillbaka min telefon sparade inte ditt nummer! Två söta kattungar söker kärleksfull hem. De är avmaskade och går på lådan. Den svart-vita är en hane och kostar 100 kr, den grå-vita är en hona och kostar 150 kr. Den stora katten är pappan som är en blandrasskatt ( norsk skogkatt blandat med bondkatt), mamman är bondkatt. Kattungarna är inte långhårig men har en väldigt mjuk päls. De är över 12 veckor. Mejla eller ring tel 0490 26282 eller mobil 076 8220719
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västervik

Lekfull kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
På grund av allergi måste vi nu göra oss av med våran lilla Theo! Han är en liten kattunge på ungefär 16 veckor, fullt vaccinerad, avmaskad och rumsren. Älskar att springa runt och busa men tycker även om att ligga i knät och gosa! Är van vid både andra katter, hundar och småbarn. Tillbehör såsom kattlåda, matskålar och leksaker tillkommer också om behov finns. ..
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj