Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott bollnäs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SNA Europe producerar, bla under varumärket BAHCO, ett brett sortiment av handverktyg som handsågar, skiftnycklar, fasta nycklat, hylsor, skruvmejslar, tänger, filar, bandsågblad, hålsågar, bågfilblad samt sekatörer och andra trädgårdsredskap. Den  venska verksamheten sysselsätter idag ca 500 personer vid anläggningarna i Enköping, Bollnäs, Edsbyn, Lidköping och Sandviken, varav ca 110 arbetar i Bollnäs. Som Personalchef kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att: Ansvara för information och förhandlingar gentemot de fackliga organisationerna. Ge stöd till chefer och medarbetare inom personalområdet. Ansvara för bemanning i samverkan med chefer. Ansvara för rekrytering och avveckling av personal. Ansvara för introduktion, praktik och studiebesök. Ansvarig för personal- och kompetensutveckling, personalvårdande verksamhet, kontaktperson för företagshälsovårdsfrågor, friskvård samt rehabiliteringsarbete. Delaktig vid organisationsförändringar i samarbete med chefer. Kompetenskrav:Du har en examen från P-linjen eller motsvarande arbetslivserfarenhet och tre till fem års erfarenhet inom HR-området, gärna inom tillverkningsindustrin.Du behärskar Officepaketet och talar och skriver både svenska och engelska flytande. Anställningsform:Tillsvidareanställning. Ansökan:Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande anställning, dock senast 7 februari 2011.Du skickar din ansökan direkt via Monster. För mer information är du välkommen att kontakta:Erik Eidenvall, Personalchef +46 70 231 9010
Tjänsten innebär arbete i den dagliga driften på sjukhusapoteket i Bollnäs. Arbetet inkluderar läkemedelsservice på sex vårdavdelningar. Det är ett omväxlande arbete där du själv styr över dagens uppgifter. Det är attraktiva arbetstider, utan helg och kvällsarbete. Sjukhusapoteket i Bollnäs samarbetar med sjukhusapoteken i Gävle och Hudiksvall.Tjänsten är på 35 timmar/veckan.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie med goda farmaceutiska kunskaper och eventuellt tidigare erfarenhet av sjukhusapotek.Personliga egenskaper Vi söker dig som gärna tar egna initiativ och kan arbeta självständigt, kan kommunicera på ett naturligt sätt med våra kunder inom vården och är lyhörd. Du är beredd att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer på ett mindre sjukhusapotek och är engagerad i ditt arbete. Du är en glad, positiv och flexibel person.Övrigt : Apotekslokalen delas med expeditionsapoteket Linblomman Apoteket AB som har fem anställda.Facklig information:Marianne Zätterman, Sveriges Farmaceutförbund, tfn 026-15 49 47  Ann Wood Farmaciförbundet tfn 026-15 49 47Kontaktperson:Ytterligare information om befattningarna lämnas av Driftchef Helen Sjöberg tfn. 070-508 92 12Välkommen med din ansökan!    
Har en komplett nyrenoverad (nytt kök/badrum/golv) fin tvåa i utkanten av Stureby som jag vill byta mot en lägenhet i Bollnäs pga studier. Tunnelbana finns på 7-10 minuters gångavstånd, och 1 minuts gångavstånd till buss nr 144 som tar dig till Gullmarsplan på 7 minuter. Väldigt trevligt och lungt område då det är mest villor omkring. Det finns tre mataffärer i området; Coop, ICA och Lidl. Bytes mot en 1:a eller 2:a i Bollnäs, allt av intresse. Maila för mer info!
Vi söker dig som vill ge Bollnäs den bästa läkemedelsförsörjningen, vara med och höja patientsäkerheten  i Gävleborg och få att arbeta självständigt och mycket nära våra trevliga kunder i Hälsingland. Kompetenskrav Du är Leg. Farmacevt med goda farmaceutiska kunskaper och eventuellt tidigare erfarenhet av sjukhusapotek.Personliga egenskaper I en ny marknadssituation ökar kraven på handlingskraft och flexibilitet i Apoteket Farmaci. Vi har i dag ett avtal med Landstinget i Gävleborgs län att bl.a. sköta läkemedelsförsörjningen till länets 3 sjukhus. Läkemedelsservice är en stor och viktig del i vårt nära samarbete med vården.Beroende på din bakgrund och intresse kan det förutom läkemedelsförsörjning bli aktuellt med läkemedelsgenomgångar, kvalitetsgranskningar, tillverkning eller andra ansvarsområden inom område GävleborgÄr du handlingskraftig och flexibel? Har du lätt för att samarbeta med olika proffessioner? Vill du vara med och ge våra kunder en riktigt bra och säker service?Då söker vi dig!Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Deltid kan diskuteras. Intervjuer sker fortlöpande.Facklig information:Marianne Zätterman, Sveriges Farmaceutförbund, tfn 026-15 49 47  Ann Wood Farmaciförbundet tfn 026-15 49 47Kontaktperson:Louise Sköld, tf driftchef  Apoteket Farmaci Gävleborg, tel 010-447 62 11 eller 070-32 41 970Välkommen med din ansökan!    
Videobutik belägen i centrala Bollnäs. Mycket bra parkeringsmöjligheter precis utanför butiken. Butiken har funnits i nästan 30 år och har blivit en samlingsplats där folk känner sig hemma. Dessutom är butiken ofta den enda öppna platsen i centrum under helger och kvällar. Upptagningsområdet inkluderar även kunder från Alfta, Edsbyn, Arbrå och Kilafors. Verksamheten består av till största delen av uthyrning av film samt försäljning av dricka, godis, snacks och tobak. Dessutom är butiken ombud för PrivPak paketutlämning. Lokalen är 350 kvm stor och ligger precis intill en stor parkering nära centrum. Det finns stora möjligheter att ta in andra tjänster/produkter i lokalen för att utöka utbudet. Omsättning: c:a 3 miljoner kr/år Öppettider: Alla dagar 12-22 För frågor kontakta Seved Bååth på 070-6079685