Till salu inom

"kyskhetsbälte kvinna säljes"

Gävle
Igår

Studentlitteratur Ledarskap...

100 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Kaninungar

600 kr
Blocket.se
Eda
Igår

Massagepistol - 30 Hastighe...

999 kr
Blocket.se
Igår

Renault Clio 1.2 Euro 6

85 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Golfset junior

6 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Kurslitteratur Ledarskaps-...

300 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Studentlitteratur

50 kr
Blocket.se
Mark
2 dagar

Skene marks kommun

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kvinnors vrede - Från självutplåning till självinsikt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 år
Kvinnor har svårare än män att visa vrede. I stället för att på ett naturligt sätt ge utlopp för sina verkliga känslor reagerar kvinnor ofta så att de ger efter och drar sig undan. Det här är ett mönster som sitter djupt och som har sin grund i att kvinnors värde och identitet i så hög grad har kopplats till att älska och bli älskad. Man vill inte bli betraktad som hotfull och aggresiv och därmed okvinnlig. Men vreden är en viktig signal om att någor är fel. Att börja ställa krav och säga sin mening kan emellertid vara svårt på grund av den rädsla vi alla känner inför förändringar, både hos oss själva och andra. Harriet Goldhor Lerner ger i denna bok en mycket träffande beskrivning av kvinnors mycket vanliga problem att inte kunna hantera sin vrede. Hon belyser orsakerna till dessa kvinnliga reaktionsmönster och ger exempel på typiska konfliktsituationer. Hon föreslår också strategier för hur man kan skapa varaktiga förändringar i viktiga relationer och på ett konstruktivt sätt hävda sina egna behov och önskemål. Laminatbd. Forum, 1992, 228 sid. Lätt gulnade sidor. Mycket gott skick.
60 kr
Bokbörsen.se

DEN KVINNLIGA FURSTEN - MACHIAVELLI FÖR KVINNOR

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
Vi lever i en värld som domineras av män - en värld där spelreglerna sätts av män och där manliga egenskaper är de som prioriteras och betraktas som de rätta. Den kvinna som vill stå stark i samhället, privatlivet eller affärsvärlden måste lära sig att ta för sig, sikta högt, begära allt. För att bli en kvinnlig furste, en "Princessa", måste hon inse att det är ett krig som pågår. Men att kriga är inte samma sak som att slåss på fiendens villkor. Den kvinnliga fursten måste förändra spelreglerna, göra det oväntade, kombinera motsatser - både krig och kärlek, både emotionalitet och rationalitet. Hon måste göra bruk av alla sina vapen: intelligens och smycken, framåtanda och tårar. Den kvinnliga fursten är en roande men fullt allvarlig bok. Med hjälp av konkreta exempel, underfundiga råd och förebilder som Scherazade och Jeanne d'Arc lägger Harriet Rubin upp en strategi för alla de kvinnor som inte längre vill spela en underordnad roll. "It's a war going on out there!" NORSTEDTS 1997. 8;o. Förlagsband med skyddsomslag. 197 sidor. Nyskick. ISBN 91-1-971382-7
100 kr
Bokbörsen.se

Kvinnors makt över kvinnor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
1988 Stockholm : Författarförl. Inbunden, skyddsomslag, 297s. 650g. Gott skick, revor i skyddsomslaget. Originaltitel: The best of friends, the worst of enemies. ISBN 9170545499. Baksidestext: Kvinnors makt över kvinnor är en bok om vänskap ? och fiendskap. Ingen kan göra dig lyckligare än din bästa vän, och ingen kan såra dig djupare. Beroende eller självständighet tycks vara den centrala frågan i varje mor - dotterrelation, en konflikt som också överförs på andra relationer. Eva Margolies tar oss med på en resa genom varje period av kvinnlig vänskap ? från tidiga bästisar, genom tonåren, äktenskap, yrkeskarriär, barnafödande och skilsmässa. Genom en kombination av fallstudier, djupintervjuer och egna erfarenheter söker hon svar på frågor som: Hur kan omsorg stimulera till självständighet? Hur fungerar konkurrens mellan kvinnor på arbetsplatsen? Hur hanterar man sin avundsjuka över andra kvinnors framgångar? Kvinnors makt över kvinnor är en bok som ger nya perspektiv på kvinnlig vänskap. Men Eva Margolies vill också dela med sig av konstruktiva idéer inför framtiden och visa vägen mot nya, stimulerande och givande vänskapsrelationer. Eva Margolies är flitig skribent, har sysslat med forskning och varit verksam som psykoterapeut under många år. Hon presenteras här för första gången på svenska.
129 kr
Bokbörsen.se

Levande bränd : en ung kvinnas berättelse om hur hon överlevde ett hedersmord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
Wahlström & Widstrand, 2004 Cartonnage, 226s. 500g. I skick som ny. ISBN: 9146204555. Hon kallar sig Souad, och är född i slutet av femtiotalet i en liten by på Västbanken. Hon växer upp i männens värld där kvinnor ingenting är värda, där de behandlas sämre än husdjuren. Hennes stora dröm är att bli tidigt bortgift, eftersom det skulle innebära lite större frihet. Men det är inte hennes tur ännu, först måste hennes äldre syster få en man. Från terrassen ser Souad sin stilige granne och blir förälskad. Hon ger sig åt honom och han lovar att tala med hennes far om äktenskap. När han sviker henne vet hon att hon blivit en skam för sin familj. De kan inte låta henne leva, bara hennes död kan rädda deras ära nu. Svårt bränd överlever Souad och räddas av en kvinnoorganisation till ett nytt liv. Hon berättar sin fruktansvärda historia, i alla de kvinnors namn som runt om i världen riskerar att bli offer för det som kallas "hedersmord".
149 kr
Bokbörsen.se

Cheva van G20 Partybuss -88

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Gokväll gomorgon och hallå! Nu sitter man här mer tårarna ner till knäna då vi beslutat att sälja vår skönhet. Hon har varit med oss i våra allra bästa dagar, kanske även våra allra värsta. Hon har sätt oss tampas med "flodhästar", "reptiler" och även helt vanliga kvinnor! Hon har sett platser så vackra att man ibland kunde tro att vi var på charter resa till Thailand. Att hon startar vare sig det är varmt, kallt eller precis lagom, det är något som inte går att förklara. Kanske är hon bara så ivrig på nya äventyr? vem vet, hon är pålitlig iallafall. Att hennes komfort är så mysig att föraren bör dricka Red Bull, det beror på hennes mjuka och lena FÅTÖLJER. Att hon tar sig igenom besiktningen utan problem, det tror vi är på grund av hennes otroliga charm. Att hon får "onda-blicken" av pensionärer på campingarna, det tycker vi är väldigt märkligt, kan vara så att hon ser mycket otrevligare ut än vad hon egentligen är, för när man lär känna henne så märker man snabbt vilken fantastisk tjej det är. Att hon med oss på ryggen rullat ca 5-600 mil och inte visat någon som helst symptom på trötthet är ännu ett tecken på tilliten hon har för oss, och vi har för henne. Att hon ger mycket ljud i från sig det har nog med hennes 4 6x9 högtalare och 10" baslåda att göra. Trotts hennes fantastiska charm och otroligt vackra utseende, så har även hon skönhetsproblem. Den orangea färgen har släppt lite grann, ytterst lite, dock får ni med samma orangea färg så dutta i lite då så är hon fin igen. Höger fönsterhiss fungerar ej, hon har en gnutta rost under förardörren och centrallåset fungerar endast att låsa henne med, inte öppna. Fungerar självklart om man har nyckeln, lite som ett kyskhetsbälte. Skönhetshöjande! Hon har dispens för 5 passagerare i bagageutrymmet vilket innebär att man får åka 7 personer i henne samtidigt!! slå de om ni kan.
16 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj