Quantcast
Till salu inom: ”

kvinna söker man västernorrland säljes

Avslöjad
F
Västernorrlands län
Off Balance
F
Västernorrlands län
Oxygen
F
Västernorrlands län
Nio liv
F
Västernorrlands län
Svart narcissus
F
Västernorrlands län
The Contract
F
Västernorrlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en kvinna i mina bästa år som har jobbat i restaurangbranschen hela mitt liv. Service och kvalitè är mina ledord! Vill du ha hjälp med matlagning, bakning, dukning, servering, städning efteråt, så har du kommit till rätt person. Jag kan göra det hemma hos dig eller hemma hos mig (med utkörning till dig förstås). Åtar mig att skaffa extra personal om det skulle behövas. Så luta dig tillbaka i soffan, grabba tag i telefonluren och ring mig! Vi kommer överens om exakt hur du vill ha det och vet du inte det så kommer jag gärna med råd. Med vänlig hälsning Beatrix Pärlerstrand
Jag är en mycket skötsam kvinna med lika skötsam hund som från juni och några månader framåt önskar hyra billigt mot att jag ser efter er lägenhet/hus under er bortavaro. Alla förslag emottages tacksamt! Fula gubbar göre sig ej besvär! Vill pröva på inför eventuell flytt till Höga Kusten. Viktigt med hav, skog och tystnad. Jag, författare, behöver lugn och ro. Mycket goda referenser finns och krävs! Helt pålitlig, kräver detsamma av den/de som hyr ut. Fullt utrustad bostad - behöver ej vara "fint"! Snälla, hör snarast av er!
Alexander Engberg är talkshowvärd på TV och privat en hårt partajande ungkarl med ett synnerligen trassligt kärleksliv. Han drömmer om att hitta en kvinna, slå sig till ro och bilda familj. Men han har svårt att finna den rätta och när han till slut gör det bygger alltsammans på en lögn. En hemlighet leder Alexander till att nervöst valsa runt i medierna i en tilltagande cirkus. Han inser att han är hopplöst fångad i det stora, svarta moln som hotar att förstöra både hans kärleksrelation och professionella karriär...
VI GÅR IN. VI TAR VAD VI VILL HA. SEN GÅR VI UT! Så lyder planen inför rånet mot en av Paris störst banker. Vad kan gå fel när man har sådan självsäkerhet? Svaret är: Allt! Natten innan kuppen tillbringar ligan i sällskap med billigt rödvin, ännu billigare kvinnor och tillräckligt med heroin för att däcka en blåval. Lika utvilade som om de just sprungit ett maraton får de rånet att snabbt gå överstyr. En av kassörskorna visar sig vara en av kvinnorna från gårdagen, polisstyrkan dyker upp beväpnade som om tredje världskriget brutit lös, alla i banken tas som gisslan, och allt trappas upp till en synnerligen rå och blodig final - till och med i Tarantinos mått!
Emmy-belönade Kelsey Grammer är Frasier ? psykologen som först sågs i TV-serien ?Skål? och därefter dick huvudrollen i denna framgångsrika komediserie. I den tredje säsongen av den hyllade serien möter Frasier (Grammer) både en kvinna från sitt förflutna ? Diane Chambers (Shelley Long) ? och en från sin framtid, i form av den nya radiostationschefen Kate Costas (Mercedes Ruehl). Niles (David Hyde Pierce) sparkas ut av hustrun Maris, Martin (John Mahoney) avslöjas som lovande låtskrivare åt Frank Sinatra och både Daphne (Jane Leeves)och Roz (Peri Gilpin) drar till sig väldigt bekanta hemliga beundrare. Du kommer att skratta dig igenom alla 24 delarna av Frasiers okontrollerade tredje säsong.