Quantcast
Till salu inom: ”

lägenheter kyrkbacken grängesberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Nu säljer jag min lägenhet på kyrkbacken som är två rum och kök på 64,5 kvm. Markplan. Två uteplatser och garage. Badrummet kommer renoveras inom en snar framtid av riksbyggen. Tvättstugan är i samma trappuppgång. Avgift/mån: 3790:- Några tv kanaler ingår i avgiften samt att det finns fiberbredband (telia). Sovrummet renoverat augusti -11 Köket nyrnoverat (målat+tapet) Spisen är relativt ny. Lägenheten säljes till högstbjudande. B.V.S.A Vid intresse så RING jag svarar inte på mail.
Fin hörn Lägenhet på Kyrkbacken,Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, dagis och öppen förskola och skogen. Två ingångar, Två uteplatser och två toaletter en med dusch. Köket är något handikappanpassat.vitvaror ca. 5 år med liten diskmaskin. Källarförråd. Tillgång till telias fibernät, Toaletterna kommer att renoveras under 2014-15 på bekostnad av föreningen. Tillträde 1:a juli 60.000 eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
superfin etagelägenhet på kyrkbacken i grängesberg. 4-5 rum å kök, 2 stora badrum som ska bli nygjorda i augusti av föreningen. pris: högstbjudande ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hörn lägenhet på andra våningen (upp mot skogen),tvättstuga & föråd i trappuppgång, balkong, reparationsfond på 900 :- pris: 30000 (eller högstbjudande) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.