Quantcast
Till salu inom: ”

lägenheter uthyres sävar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut en jättefräsch lägenhet på 43 kvm i Säve. Bostaden är nybyggd och har nya vitvaror. Det finns även diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Om bostaden står tom kan jag även tänka mig att hyra ut den per dygn/vecka. Det finns tillhörande parkeringsplatser och City Airport ligger ca 4 km bort. Om man vill in till staden kollektivt så ligger det en busshållplats ca 100 meter bort och det tar ca 30 minuter in till gbg-centrum. Med bil tar det ca 10-15 min. Vi söker en ordningsam person, gärna tjej och student.
Hej! Mitt namn är Oscar, och jag och min flickvän Hannah är på akut jakt efter en lägenhet i göteborgsområdet. Vi är båda lugna människor, jag studerar till pilot i Säve och Hannah jobbar heltid. Vi kan betala förskottshyra för en eller flera månader om så krävs. Vill gärna hyra minst 6 månader men ett förstahandskontrakt är högsta prioritet för oss. Omgående inflyttning önskas :) Hör av dig till 0762-361548 begin_of_the_skype_highlighting              0762-361548      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0762-361548      end_of_the_skype_highlighting eller maila ekblad1990@hotmail.com för mer info. Mvh Oscar Ekblad
Hejsan! Mitt namn är Joel Rudberg, jag är 21 och studerar till Pilot ute på säve flygplats. Jag är en lugn och trevlig kille som satsar på mina studier. Jag har inga husdjur och jag varken röker eller driker. Jag söker rum/lägenhet och kan tänka mig att dela lägenhet med någon. För tillfället bor jag i en väns lägenhet i Mölndal, så jag kan flytta in när som. Jag är inte kräsen, så alla möjligheter till boende är välkomna :) Tack på förhand //Joel
Vill du bo lantligt men ändå nära stan med utsiktsläge över Nordre Älv? Då har vi en lägenhet på 120 kvadrat fördelat på 4 rum och kök. Lägenheten är på två våningar med ett stort härligt nybyggt vardagsrum. Kyl, frys, diskmaskin och tvättmaskin finns. Helkaklat badrum med golvvärme. Stor härlig altan i sydläge Nära till naturområden och bad. Fördel är om du har bil (ca 20 min till Avenyn) då det är ca 2 km till närmsta busshållplats. Gärna långtidsboende Uppvärmning: Luftvärmepump Är du intresserad eller har frågor kan du väl maila mig.
Vill du bo lantligt men ändå nära stan med utsiktsläge över Nordre Älv? Då har vi en lägenhet på 120 kvadrat fördelat på 4 rum och kök. Lägenheten är på två våningar med ett stort härligt nybyggt vardagsrum. Kyl, frys, diskmaskin och tvättmaskin finns. Helkaklat badrum med golvvärme. Stor härlig altan i sydläge Nära till naturområden och bad. Fördel är om du har bil (ca 20 min till Avenyn) då det är ca 2 km till närmsta busshållplats. Är du intresserad eller har frågor kan du väl maila mig.