Allt till salu inom "lägenhetsbyte jakobsberg"

Sortering:
Bord
Järfälla
Igår

Bord Visa liknande

40 kr
Blocket.se
sparkcykel
Järfälla
Igår

sparkcykel Visa liknande

30 kr
Blocket.se
springcykel
Järfälla
Igår

springcykel Visa liknande

50 kr
Blocket.se
matbord+6st stolar
Järfälla
Idag

matbord+6st stolar Visa liknande

2 300 kr
Blocket.se
Whiteboard
Järfälla
Idag

Whiteboard Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Massagebänk
Järfälla
Idag

Massagebänk

650 kr
Blocket.se
Figurin
Järfälla
Idag

Figurin Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Järfälla

2:a, 66kvm, Arrendevägen 33, Järfälla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En fantastisk tvåa, öppen planlösning med stort sovrum samt vardagsrum. Nymålat sovrum 2011. Köksluckorna är nymålade 2011. Samt skall kök, hall och vardagsrum målas/tapetseras. Parkett i v-rum skall bytas detta år. Så allt i lgh blir nytt. En stor balkong med sol från morgon till kväll. Rejält badrum med badkar. Stor klädkammare. Ett förråd på boplanet, samt ett till i källaren. Separat cyckelförråd/dit endast trappens hyresgäster har tillgång. Tio minuter med buss till pendeltåg/Jakobsberg. MYCKET goda busskomunikationer, bla direktbuss till t-centralen på morgnarna. Gångavstånd till Mälarens klippor/bad, samt till motionsspår och fantastiska grönområden.
5 600 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Järfälla

4:a, 96kvm, Drabantvägen 19, Järfälla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor och luftig lägenhet mitt i centrala Jakobsberg. Balkong i söderläge med utsikt över stadens torg och fönster i tre väderstreck. Rymliga sovrum varav det ena gränsar till vardagsrummet med dubbeldörrar och kan användas som matsal. Separat toalett och badrum. Draget för egen tvättmaskin. Säkerhetsdörr. Lägenheten ligger ett stenkast från grönskande park med parklek och grillmöjligheter, Jakobsbergs shoppinggalleria och pendeltågsstation. Gångavstånd till Järvafältets fantastiska naturreservat samt barkarby handelplats och Ikea. En resa med pendeltåg till Stockholm central tar 18min. Vi trivs som fisken i vattnet i både område och lägenhet men har pga av studier behov av en billigare lägenhet. Med Vänliga Hälsningar Lisa & Tomas
7 605 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Järfälla

3:a, 84kvm, Birgittavägen 7, Järfälla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stor och fräsch 3:a i centrala Jakobsberg. Stort nymålat vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Hallen som ligger angränsad till balkongen kan enkelt delas av och bli matrum, kontor eller sovalkov. Köket har plats för fyra till sex personer och har utsikt mot gård och lekplats. Båda sovrummen är nytapetserade. Flera dagis och skolor i området och mindre än fem minuters gångavstånd till Jakobsberg köpcentrum och pendeltågstation. Även gångavstånd till IKEA och Stockholm Quality Outlet.
6 300 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Järfälla

2:a, 57kvm, Fotbollvägen 27, Järfälla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket charmig & välplanerad 2:a i det barnvänliga och populära området Viksjö. Här är en lugn och fridfull miljö med mycket natur. Det finns möjlighet till uteplats i anslutning till lägenheten om så önskas. Det är nära till dagis, skolor, naturområden och golfbana. I Viksjö Närcentrum (3 min gångavstånd) finns ICA, systembolaget, kassaservice, apotek, bibliotek, vårdcentral, folktandvård och andra viktiga serviceinrättningar. Det finns även tillgång till bra kommunikationer med bussförbindelser till Jakobsbergs station. Bredband och kabeltv finns. Mycket natur nära till vatten, 2 minuters promenad till Viksjö centrum, här finns mm.
5 300 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Jakobsberg

3.5:a, 90kvm, Termovägen 50, Kallhäll

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 månader
EJ intresserad av: Akalla-Husby-Hjulsta-Tensta-Rinkeby Stor fräsh lägenhet i barnvänligt område. Badrum med badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong med förmiddagssol och utsikt mot innergård med lekplats. Ett större sovrum med en walk-in-closet. Ett lite mindre sovrum samt ett till mindre rum utan dörr i angränsning till köket där man skulle kunna lägga tillbaka en dörr. Ganska stort förråd med fönster som skulle kunna användas som något annat. Ljus och fräsch genomgående med nya tapeter samt nylackerade vita köksluckor, hösten 2010. Valbart fiber upp till 1000/100. Kallgarage finns för 350kr eller vanlig parkering för 170kr.
7 429 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj