Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte malmö-köpenhamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en härligt ljus och luftig lägenhet med helt fantastiskt läge mitt i centrala Lund. Byggnaden är från 1800-talet och det är högt till tak med stuckatur, underbart stora fönster och fiskbensparkett. Badrummet är kaklat och har badkar, egen tvättmaskin och torktumlare. Allt finns precis runt hörnet; Lundagård, butiker, restauranger, bageri, biograf, apotek och bibliotek. Det tar fyra minuter att promenera till Centralstationen med förbindelser till Malmö-Köpenhamn, Landskrona-Helsingborg-Båstad-Göteborg eller Kristianstad-Kalmar. Jag har trivts jättebra här men jag och min pojkvän måste flytta till Göteborg i början av 2011 p.g.a. vårt arbete och tänkte då flytta ihop. Alltså behöver vi en lite större lägenhet någonstans i Göteborg – helst inom lagom cykelavstånd till Mölndal (max 30-40 min enkel väg). En lägenhet med ett sådant här bra läge som min är nästan omöjlig att få här i Lund och det hade känts bra om jag kunde byta den mot ett liknande bra läge i Göteborg.
Har du en lägenhet i Stockholm men vill bo i Uppsala? Jag har precis påbörjat ett femårigt program på Karolinska Institutet i Stockholm och är intresserad av att göra ett lägenhetsbyte för en längre period. Jag har en charmig bostadsrätt i lugna Sala Backe (gång/cykelavstånd till centrum) på 54m2. Den är nyrenoverad, ljus och fräsch med en stor balkong i söderläge. Nära till både Willys och Ica. Man kan utan problem bo två i lägenheten. Möblemang kan diskuteras. Hyran uppgår till 5600:- exklusive el och internet Jag är intresserad av främst ettor i en prisklass snäppet under det jag kan erbjuda, men även likvärdiga tvåor där man kan bo tillsammans med någon. Hör gärna av dig! Åsa
Jag är intresserad av lägenhetsbyte Helsingborg till Stockholm, jag har två alternativ att erbjuda. Alternativ 1 (Bild 1-5) Nybygge (Mars 2012) Laröd Östra Helsingborg! Mycket attraktivt område nära hav och härliga sofiero slott, ca 10 min från centrum med bil. Lägenhet/parhus, 55kvm, 2rum & kök, tilltalande altan, extra utrymmen finns så som förråd/ stor klädkammare men kan även användas som kontor eller barnkammare. Finns tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, förråd och parkering. Alternativ 2 (Bild 6) Lägenheten ligger i centrala helsingborg nära till allt ca 10 min promenad till centralstationen och 5 min till affärer. 60kvm, 2 rum & kök, våning 3, förråd, parkering Hör av dig för mer info och bilder! Uppskattar enbart seriösa svar!
Lägenhetsbyte Vi har en vacker etta i Hässelby strand på 28 kvm med inglasad balkong. Lägenheten ligger på Maltesholmsvägen 141 bara 2 minuter till T-banan och 5 minuter till Maltesholmsbadet. Lägenheten är helt vit tapetserad och mycket öppen och ljus. Den är belägen på fjärdevåningen och har sol från och med att den stiger upp och fram till ca 14 på dagen. Hyran ligger på 3417 kr och då ingår vatten. Vi visar gärna lägenheten om ni vill veta hur den ser ut. Vi söker en större lägenhet på minst 40 kvm eftersom vi är två stycken och har en liten. Om den har balkong så är det jättetrevligt. Lägenheten får gärna ligga i närheten av där vi bor nu. Är ni intresserade så blir vi jätteglada om ni hör av er! Mvh Olivia och David
Det är en fin 3:a med inglasad balkong med utsikt över en damm. Lägenheten ligger på 3:våningen och är på 72 kvm. Två sovrum,vardagsrum och toalett med badkar. Området är lugnt och nära till bussen med gångavstånd på en minut. Nära till Persborg station ( 3 min gångavstånd) samt nära till stan (mindre än 7 min med bussen ). Vi är intresserade av att göra en lägenhetsbyte i Göteborgsområde. En 3:a eller en stor 2.a, hyra max 7000 kr. Vid intresse maila.