Quantcast
Till salu inom

"lägenhetsbyte sundbyberg säljes"

Sundbyberg
Igår

XB32 Bärbar högtalare med E...

1 200 kr
Citiboard
Sundbyberg
Idag

Slalomskidor, pjäxor och st...

400 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

All mountain-skidor säljes

400 kr
Blocket.se
Sundbyberg
6 dagar

Lägenhetsbyte

ABC-Annons.se
Igår

15 rum lägenhet på 40 m2

843 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 68 m²

3 036 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Sundbyberg

1:a, 42kvm, Högklintavägen 11, Sundbyberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket fin och välplanerad 1:a. Kök med plats för ca 6 personer. Fräsch kyl/frys/spis. Köksfläkt finns. Vardagsrum med sovalkov (160x200). Badrum med badkar. Alla rum är nymålade i ljusa färger. Perfekt läge nära tunnelbana/pendeltåg/buss ca 2 min promenad. Tvättstuga i samma hus med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Gott om tider! Källarföråd finns. Lugnt hus och område. Bredband: Bredbandsbolaget 100 Mbit. Kabel-TV ingår i hyra (Basutbudet).
3 309 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

3:a, 70kvm, trädgårdsgatan 22, Sundbyberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
bild på balkong kommer senare ! vi har en fin trea i Sundbyberg, delvis utsikt över vattnet från balkong, vacker natur och möjligheten att promenera längst vattnet ända in till Karlberg. Tio minuter till SL-trafiken både Sundbyberg station med pendeltåg och tunnelbana (10 min till t-centralen ) och Vreten tunnelbana. Snart kommer även tvärbanan att gå här. Vi vill hemskt gärna få till ett byte där vi byter vår lägenhet mot två då min dotter blivit äldre, vi båda fyller kraven för att få stå på ett hyreskontrakt. Vi är redo för flytt 1 december.
5 700 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

4:a, 100kvm, mariagatan1b, Sundbyberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jätte fin lägenhet i Centrala Sundbyberg,lägenheten är total renoverad,balkongen är inglasad,måste ses,det finns inget tal att detta område ska bli bostadsrätt. det finns ett dagis i porten brevid om man har barn gång avstånd till solna och vi har både pendel och tunnelbana ungefär 3 min härifrån snart har vi tv ärbanan här också,vi har buss som går till odenplan,hallonbergen,och om man vill gå till näckrosens tb så tar det bara 7 min. Fin tvättstuga finns alltid tid att tvätta,lägenheten består av 2 st badrum en med dusch och den andra med badkar,balkongen är 6m och 40cm och på andra sidan finns en fransk balkong,solen kommer vid elva på balkongen och är kvar till den går ner.
8 244 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bromma

3,5:a, 105kvm, Annedalsvägen 43, Bromma

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nyproducerad 2011, Stor 3,5 rummare på 105 kvm högst upp i huset, hiss finns givetvis. Lägenheten har en öppen planlösning, ljusa väggar samt ekparkett i samtliga rum. Bra utrustad med garderober i alla sovrum och hall samt stor klädkammare finnes i lägenheten. Helkaklat badrum med dusch samt förberett för tvättmaskin & tummlare. Annedal är den nya stadsdelen i Bromma som ligger intill bällstaån, marabou parken i Sunbyberg ligger ca: 2 min från lägenheten. Kommunikationer finnes i Sundbyberg C som tar cirka 8-10 minuter att gå till. Mvh
12 247 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

3:a, 72kvm, Tulegatan 12, Sundbyberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Lägenhet helrenoverad för 8 år sedan. Nytt badrum (stambytt) för 1,5 år sedan. Ligger på Tuletorget i Sundbyberg med gångavstånd till centrum med pendeltåg, tunnelbana, ny spårvagnsförbindelse samt många olika busslinjer. Lika nära till Näckrosens tunnelbana. 15 min rask promenad till Solna C. OBS!!! Jag har 6500 poäng i förvaltarens kö, varför det även går att ordna vilken storlek som helst i Ör, Rissne eller Hallonbergen inom några veckor. Poängen räcker tyvärr inte till en lägenhet i centrala Sundbyberg. Behöver större pga trångboddhet.
5 800 kr
Lägenhetsbyte.se