Quantcast
Till salu inom: ”

lådbils hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bra cykel

Kristianstad
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja min kära bil efter många år i min ägo, det är en eftertraktad bil som alla vill äga. Bilen låter som en racerbil men går som en lådbil utan hjul. Bilen är utrustad med soltak och stereo. Dock ligger anntenden till stereon i handsfacket och stereon på golvet. Bilen har även en uppsättning sommar och vinterdäck som är i kanon skick. Däcksläpp på alla däcken när vinterdäcken sitter på. Styling: Inhoppad motorhuv krossad framlampa Silvertejpade stripes Silvertejpat avgasrör Trim har tagit av lite vikter på bilen så som motorskydds kåpa, golvmattorna mm. Slitna lammeler för att få känsan av att man kanske ändå kör automat. Obs!! ungdomarna på bilden följer inte med... den är seriöst till salu men känner att inte någon vill köpa den så annonsen är mer på skoj, Ring mig så berättar jag mer!
Nu finns chansen att kamma hem vår välanvända Urban Jungle dubbelvagn. Vagnen säljes i befintligt skick med ett extra hjul och extra slang. Egentligen en helt OK vagn men sidofästena är sönder och suffletten är lite ledsen. Det kanske någon som är mer händig kan fixa, i annat fall använda till reservdelar eller varför inte till en lådbil? Vi har också annons ute på diverse barnvagnsinsatser m.m. Kom gärna med bud på rubbet.
En Barnvagn Carena med fullt liggläge och punkterings fria däck. Lite fläckar finns fast den är tvättad. Säljes för 400kr prutat och klart. Annars blir det hjul till lådbilen åt ungarna! Finns även en Varm åkpåse (Alvi) till vintern för 400kr
Kul lådbil m. gräklipparmotor, justerbara pedaler samt fjädring på alla hjul.
Lådbil modell "21:an" mycket välbyggd i vattentålig plyfa med lagrade hjul , lättrullad tävlingsmodell som tål en hel del tuffa tag i både lek och tävlingar. modellen är mycket populär i tävlingar över hela landet .