Till salu inom

"labrador hane till avel säljes"

Kungsör
Idag

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Kaninungarna

150 kr
Blocket.se
Nordmaling
Idag

Birmalblandning

4 500 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Labradoodle valpar

30 000 kr
Blocket.se
Luleå
11 dagar

Labrador retriever valpar

Blocket.se
Örkelljunga
12 dagar

3 Stycken stor pudlar hanar...

Blocket.se
Värnamo
13 dagar

Labrador hanar

Blocket.se
Uppvidinge
16 dagar

Labradoodle valpar

35 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
8 månader

Golden hane till parning/avel

3 000 kr
Citiboard
Örebro
Idag

Kattungar säljes

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Lilla Edet

Labrador hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
labrador hane som är född 2005-01-25 reg i skk och vaccinerad går bra att ställa ut för dom som önskar det. ej till avel! som sällskapshund.omplaceras av mig som är uppfödare till denna underbara hane. han är lugn o sansad behöver ett varaktigt hem. ej i stan.behöver mycket kärlek och omvårdnad och skogsprommenader. endast seriösa göre sig besvär!önskar att ni inte bor för långt bort då jag vill ha kontakt med er.priset ej viktigt hemmet viktigare
500 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Älvsborg

En väldigt fin hane till avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jag har en svart labrador hane med bra stamtavla. Han har svarta och bruna gener och har A på höfter och armbågar u. a. Vår hund är en pigg och glad labrador som älskar alla, stora som små. Då hans far är en känd hane och vart lite överallt har vi svårt att hitta en tik som passar. Söker en snäll tik med bra psyke som är höft och armbågsröntgad u.a. Pris eller valp diskuteras. Inga problem med övernattning Jag är tillgänglig för det mesta på min mobil. Mvh Diana.
0 kr
Blocket.se

Retriverhane för avel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vår hane finns tillgänglig för lämpliga friska tikar. Referenser kan ges. Tidigare parad, ingen tik har gått tom. Alla har blivit mycket fina individer som är trevliga familjehundar och älskar att aktiveras i bl.a. Agility och rallylydnad. Vår hane är en trevlig familjehund som lever med små barn och katter i vår familj. Han är 50cm hög och väger ca 25kg, ger nätta och sunda avkommor. Raserna är Golden retriver, Labrador retriver och lite Bordercollie. Välkomna att maila och berätta mer om er tik!
1 500 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Kristianstad

Hane finnes för avel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sir Henry är 1 1/2 år gammal hanhund som är en blandning av schäfer/labrador/dvärgcollie. Han är en mycket social och snäll hund. Älskar barn och andra hundar. Han är väldigt lekfull och älskar sitt liv, dock lite blyg för nya människor. Han är chippad, registrerad i jordbruksverket och fullt frisk. Han har aldrig varit sjuk.
1 500 kr
Blocket.se

Söker en hane till avel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en blandrastik mellan schäfer och labrador. Vill väldigt gärna betäcka henne. Hon beräknas löpa nu under sommaren. Hon är frisk och sund, jätte pigg och glad. Jag söker en frisk och mentalt bra hane ev. röntgad. Är seriös och mycket intresserad av djur. Mamma har varit uppfödare tidigare. Ersättning enligt överenskommelse. Hör av er vid intresse via mail eller telefon. Malin
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj