Till salu inom

"maine coon hane avel säljes"

3 dagar

Ragdoll / Maine Coon hane t...

3 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

Maine Coon norsk skogskatt mix

6 500 kr
Blocket.se
Heby
12 dagar

Underbar hane Ragdoll/Maine...

2 000 kr
Blocket.se
Örebro
22 dagar

Helt fantastiska kattungar

7 000 kr
Blocket.se
Gislaved
28 dagar

Maine coon hane avel

1 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
30 dagar

Avel hane

2 000 kr
Blocket.se
Bollnäs
3 dagar

Låna hane för avel

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Renrasig Maine Coon

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hej Nu måste jag sälja vår Maine coon hane, för att jag inte längre har tid med honom. Salla är född 2007-12-04. Han är en renrasig Maine coon med stamtavla och är registrerad i SVERAK. Sallas fullständiga namn är S*SallyManns Otello. Han är en bruntabby i färgen. Han har fått vaccinationer och är chippad . Salla är besiktigad hos en leg, veterinär. Han är inte kastrerad. Skulle bli perfekt till avel och utställning. En jätte snäll katt som älskar att kela. Priset kan diskuteras
3 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Blekinge län

Maine Coon/ Norsk skogskatt finns till avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag har en hane som är en blandning mellan maine coon och norsk skogskatt. Och därför har jag ingen stamtavla på han. Han är 10 månader och nu har han börjat visa att han vill träffa en tjej. En frisk tjej, helst av den långhåriga typen. Han är bra i sinnet, mycket fin i borde täckning och fin i lynnet. Jag tar 500 för att låna ut han. Även kontrakt kommer skrivas om det blir aktuellt med parning.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Maine coon hane till avel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag har en stor mainecoon på 1 år som blivit könsmogen för ett tag sen & jag skulle vilja passa på att ta en kull på honom för han är så himla fin, han föräldrar är väldigt stora och har gott temperament. Skulle du vilja hyra honom o ett par dagar? Eller lämna över honkatten här för ett par dagar så hör av dig till mig så diskuterar vi priset! Jag bor i centrals Helsingborg. 0768907777
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Maine coon hane hyrs ut till avel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vill hyra ut min Maine coon hane till avel. Han 100% maine coon och är drygt ett år gammal. Han är svartsmoke (svart grå) (NS) och är stor för sin ålder. Bilder på hans pappa går att få vid önskemål. Hur går vi till väga? Det fungerar så att honan kommer hem till mig och bor här i 3 dagar eller tills parningen blivit av. Har ni frågor om priser & hur det går till så hör av er till mig via mail eller telefon.
0 kr
Blocket.se

Sökerhane lån till avel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en jättefin maine coon hona som jag vill avla på, har dock lite svårt att hitta en hane. hon är registrerad via sveriges raskatts förening. Har inte gjort några test på henne (höft och hjärtscan) och kommer inte att göras innan denna parning. Hon heter Sugarrock's Bearberry Svartsköldspadd-vit, Pappans namn: Esmira's luis och är rödtigré Mammans namn: S*Commanchero?s Nirvana och är svart Hane spelar ingen roll då kattungarna kommer att säljas som blandras.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj