Quantcast
Till salu inom: ”

lagans säng säljes

Säng

Kungsholmen

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säng

Malmö

Tidigare annonser till salu

Centralt och lugnt område i Laholm vid stadsparken. 5 min. promenad till Lagan och 10 min. till stora torget. 5 km till Mellbystrand och ca. 10 km till Båstad samt golfbana inom 10 min med bil. Huset har två sovrum på övre plan ett med dubbelsäng och ett med två sängar, ett vardagsrum och toa med dusch samt stor tomt. För tillfälligt bruk finns en bäddsoffa i vardagsrummet. TV m. fria kanaler. I köket det mesta utom diskmaskin.
Säljer en svensktillverkad Lagans (by DUX) continentalsäng som jag har haft i 7 år, den är 140 cm bred, 200 cm lång och är i beige färg. Nypris var 17000 kr och bäddmadrassen av märket R.E.M. kostade 4000 kr. Bäddmadrassen följer med samt de monterade ekbenen. Det är inga skador på sängen och den är använd relativt begränsat. Lagans är kända för väldigt hög kvalite. Pris 3000 kr Hämtas av köparen.
Bild 1: Ej komplett Continentalsäng med svartmålad ram 180 cm. Det som saknas är resårbotten som ska vara 2*90 cm. Det som medföljer är en Lagans resårmadrass 180 cm (går att vika ihop vid transport) och en Lagans bäddmadrass 180 cm (går att rulla ihop vid transport. Svartmålad sängram ingår också. 1000 kr för allt. Det finns även två st tillhörande svartmålade sängbord med skåp som kan köpas till för 400 kr Bild 2: 2 st resårmadrasser på medar och tillhörande bäddmadrasser 80*200 cm. 600 kr.