Till salu inom

"lagotto blandras säljes"

Sjöbo
Igår

Kyklingar

50 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Ljuvliga kycklingar. Renras...

75 kr
Blocket.se
Igår

Leveransklar kattunge

6 000 kr
Blocket.se
Nordmaling
Igår

Kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Sala
Igår

Bengalkorsnings kattunge

6 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Kaninungar blandras

300 kr
Blocket.se
Finspång
Igår

Cane corso valp

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sundbyberg

Blandras behöver ett nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Jag behöver hitta ett nytt hem till min älskade Tessan. Hon är en blandning mellan Norwitchterrier och Lagotto, hon är 6 år, väger 7-8 kg och är 35 cm hög. Mycket lättlärd godisälskare som är väldigt social. Hon är inte van vid katter men det var inte våran andra hund heller och nu bor hon med 3 katter och dom är bästa vänner så det handlar om vana. Hon är van att åka bil, buss och tåg och kan var ensam hemma. Hon älskar att gå långpromenader men kan lika gärna slappa i soffan. Det bästa vore om hon kom till någon som är hemma på dagarna så att hon alltid har sällskap, kanske en pensionär. Priset går och diskutera, det viktigaste är ett bra hem. Vid intresse så hör av er så berättar jag mer om Tessan.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Knähund som ej fäller

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Söker liten hundvalp, max 5-6 kg och 30 cm som vuxen, som kompis till vår lagotto,5 år. Helst beige/creme/aprikos med lagom lättskött päls, ej helvit/svart. BLANDRAS helt OK. Familjen är redo för ny valp nu och besöker gärna innan hämtning. Det viktigaste är att vi får en valp från en seriös uppfödare och som passar in i vår familj!
0 kr
Blocket.se

Pigg arbetsvillig unghund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu söker jag ett seriöst kärleksfullt hem med hundvana till våran hane egen uppfödning , blandras lagotto/rottweiler. Detta pga tidsbrist och långa arbetsdagar för mig. Detta är en mkt pigg lite valpig kille som är i tonåren, han lever just nu tillsammans med 2 andra vuxna hanhundar utan problem, han är van med katter , grisar och hästar. han är oerhört lyhörd och lättlärd , han går oftast lös på gården och även i skogen utan problem, vi har provat att börja lägga lite blodspår då han visar en otrolig spårförmåga, han är även jobbad en del apelldressyr älskar allt och alla kanske lite för mycket ibland. han är lite rolig då han har en del lustiga ljud för sig när han vill något, han har också ett stort behov av närhet och att få vara med. detta är ingen lägenhets hund som ligger ensam hela dagarna. han kom tillbaka till oss pga en oseriös valpköpare så jag är mkt noga med var han hamnar. är du seriöst intresserad och vill veta mer om denna kille är du välkommen att höra av dig för mera information. jag ser gärna att en ev köpare och jag håller kontakten efter ett ev köp. han är reg i jordbruksverket. pris ev disk med rätt köpare kamphundsintresserade, och övriga oseriösa göre sig ej besvär
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering blandras

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lagotto/cocker spaniel tik. 1,5 år söker nytt hem. Kastrerad chippad vaccinerad. Mycket social och lättlärd. Van vid andra hundar. Älskar vatten. Fäller ej hår. Är ej van att bli lämnad ensam. Säljes gärna till landet eller familj med hund. Endast seriösa svar. Maila mig och berätta vem du är och hur du bor samt telefonnummer så hör jag av mig.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj