Till salu inom

"lagotto omplacering säljes"

Norrköping
Idag

Omplacering

2 000 kr
Blocket.se
Vaggeryd
Idag

Omplacering av sällskapshund

1 234 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Bullflat valpar

16 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Fransk bulldog

27 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Omplacering av Busen

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Emmaboda

Omplacering Lagotto

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Pga sjukdom i familjen måste vår kastrerade hane på snart 2 år omplaceras. Malte är en glad och livlig unghund som är mycket arbetsvillig och lättlärd. Han är van vid både koppelpromenader och att springa lös. Han fungerar väldigt bra med andra hundar. Vi vill att han ska komma till ett hem med hundvana som har tid till honom. Han är mycket envis och kräver ibland en fast hand och att man är konsekvent. Det får gärna finnas en annan hund i hemmet och helst inga små barn. Han älskar att spåra, springa i skogen och på sommaren badar han så ofta han får chansen. Han har både bott i stadsmiljö och på landet. Vi har prövat på agility på amatörnivå och han verkade vara en naturbegåvning. Vi är väldigt måna om att han kommer till ett hem där han blir väl omhändertagen och som kan arbeta aktivt med honom. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Täby

Omplacering av världens finaste hund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Malte är en han hund på snart 6 månader. Han är blandning Border collie/Lagotto. Han kommer bli en mellan stor hund som vuxen. Har gått valpgrundkurs. Är lättlärd, smart och social. Uppvuxen i barnfamilj. Han har halvlockig päls och fäller inte. Har fått alla valpvaccinationer är märkt och vetrinärsintyg finns. Funderar bra med andra hundar och vill helst gosa och leka och mysa i livet. Hör av dig du som är intresserad av att ge honom ett gott hem. Priset är inte det viktigaste utan att du/ni kan ge honom ett gott hem till denna super gosiga hund: )
3 000 kr
Blocket.se

Lagotto för omplacering sökes

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Har du fått ändrade förhållanden i livet som gör att du inte längre kan ha kvar din älskade lagotto? Då kanske vi kan erbjuda ett nytt hem! Vi söker en lagottotik för omplacering, ej problemhund, frisk och trevlig individ, minst ett år gammal som fungerar bra och trivs i olika situationer. Hon blir vår nya kompis i livet - en ny familjemedlem. Vi erbjuder ett kärleksfullt, tryggt hem som ensamhund, utan barn, med daglig vistelse på landet, mycket aktivitet och stort engagemang. Tveka inte att ta kontakt med oss via mail, så hörs vi på telefon sen.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ängelholm

Omplacering av hanhund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
En pigg o glad storpudel/Lagotto behöver nytt hem !! Han är väldigt leksen o pigg på det mesta ! Har gått 2 terminer på brukshundsklubben ! Han är 1 år och är kastrerad ! Väldigt glad för barn , för då händer det alltid nått skoj .
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj