Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua tibetansk spaniel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för våra små valpar att flytta hemifrån! Det är en tik (brun zobel) och två hanar. Mamman är 50% chihuahua och 50% tibetansk spaniel och väger ca 3,5 kg, pappan renrasig chihuahua och väger ca 2 kg. Valparna är födda den 27 dec och nu 8 veckor och redo att få nya hem! De är vet.bes, vacc, chip-märkta och avmaskade. Vana vid andra hundar, barn, dammsugare och allt annat som händer i ett hem! Seriöst intresserade är välkomna att höra av sig! Ring helst efter 18.00. Ej avbetalning eller fodervärd..
Jag har en tibetansk spaniel blandning (pappilon,chihuahua) Hon ser mest ut som en tibbe, hon är ett och ett halft år gammal. Hon är en jätte mysig hund, som gärna ligger och myser i soffan eller sängen. Men hon tycker inte om att vara hemma allt för länge själv. Jag hade planerat att avla på henne, då dom var väldigt många i hennes kull. Hon har ett litet underbett, men det är rätt charmigt. Lilla smulan löper om ca 1-2 månader. Men jag har fått jobb nu och kan inte ge lilla smulan den tiden hon förtjänar, så jag hoppas nu att jag ska kunna hitta ett bra hem till henne! Bilder kan mejlas eller skickas per telefon.
På Grund av väldigt oseriösa köpare finns nu denna gossen kvar till salu! Han har raserna Tibetansk Spaniel, Powder Puff och en liten gnutta chihuahua i sig. Blir 12 veckor! Han skall snart ha sin andra vaccination, men om ni fixar vaccinationen på honom kan jag gå ner i pris till 3000:- har vana för andra hundar samt katter. Är vaccinerad, chipmärkt och avmaskad samt vetbesiktad. Är du seriöst intresserad tveka inte på att höra av dig!!
Nu är det endast lilla Buster kvar av en kull på 4 hanar som vill bli tingad till en egen familj. Buster är en mycket glad liten pälsboll som viftar på sin lilla svans (Föddes med stump, ärvt efter pappa) Trots sin stump så är Buster en otroligt charmig gosse som smälter människors hjärtan på stört. Mamman är Tibetansk Spaniel och pappan är Chihuahua Är du intresserad av att få en mycket glad, människokär liten krabat som familjemedlem, tveka inte att höra av dig. Endast seriösa, EJ prutbart, och EJ avbetalning eller foder.
Jag säljer min hund nu för att jag jobbar väldigt mycket och har inte lika mycket tid till att ta hand om hunden, så är det någon som vill köpa han så är det bara att slå en signal. Kön: Hane Född: 17/6 2011, så han är ungefär 11 månader. Han är en chihuahua fast en blandras, hans pappa är en långhårig chihuahua och hans mamma är en blandning av tibetansk spaniel, shitzue och chihuahua. Han är även vaccinerad, avmaskad, besiktad och chippad.