Till salu inom

"chihuahua tibetansk spaniel säljes"

Filipstad
4 dagar

Charmtroll hundvalpar

17 000 kr
Blocket.se
Håbo
5 dagar

Blandras valpar, Tibbetoy V...

14 000 kr
Blocket.se
Idag

Chihuahua valpar

8 000 kr
Blocket.se
Säter
Igår

Shih tzu Avelshane

2 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Chihuahua/papillon 5månader...

13 000 kr
Blocket.se
Sverige
Igår

Blandras valpar

17 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Chihuahua valpar renrasiga SKK

20 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Igår

Korthårig chihuahua tikvalp

13 000 kr
Blocket.se
Österåker
11 dagar

Underbara Söta Blandrasvalp...

18 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
Igår

Chinese blandning

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kungsbacka

Chihuahua blandisar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu är det dags för våra små valpar att flytta hemifrån! Det är en tik (brun zobel) och två hanar. Mamman är 50% chihuahua och 50% tibetansk spaniel och väger ca 3,5 kg, pappan renrasig chihuahua och väger ca 2 kg. Valparna är födda den 27 dec och nu 8 veckor och redo att få nya hem! De är vet.bes, vacc, chip-märkta och avmaskade. Vana vid andra hundar, barn, dammsugare och allt annat som händer i ett hem! Seriöst intresserade är välkomna att höra av sig! Ring helst efter 18.00. Ej avbetalning eller fodervärd..
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Tibetansk spaniel blandning

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har en tibetansk spaniel blandning (pappilon,chihuahua) Hon ser mest ut som en tibbe, hon är ett och ett halft år gammal. Hon är en jätte mysig hund, som gärna ligger och myser i soffan eller sängen. Men hon tycker inte om att vara hemma allt för länge själv. Jag hade planerat att avla på henne, då dom var väldigt många i hennes kull. Hon har ett litet underbett, men det är rätt charmigt. Lilla smulan löper om ca 1-2 månader. Men jag har fått jobb nu och kan inte ge lilla smulan den tiden hon förtjänar, så jag hoppas nu att jag ska kunna hitta ett bra hem till henne! Bilder kan mejlas eller skickas per telefon.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Varberg

Leveransklar Valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
På Grund av väldigt oseriösa köpare finns nu denna gossen kvar till salu! Han har raserna Tibetansk Spaniel, Powder Puff och en liten gnutta chihuahua i sig. Blir 12 veckor! Han skall snart ha sin andra vaccination, men om ni fixar vaccinationen på honom kan jag gå ner i pris till 3000:- har vana för andra hundar samt katter. Är vaccinerad, chipmärkt och avmaskad samt vetbesiktad. Är du seriöst intresserad tveka inte på att höra av dig!!
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Chihuahua blandras hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag säljer min hund nu för att jag jobbar väldigt mycket och har inte lika mycket tid till att ta hand om hunden, så är det någon som vill köpa han så är det bara att slå en signal. Kön: Hane Född: 17/6 2011, så han är ungefär 11 månader. Han är en chihuahua fast en blandras, hans pappa är en långhårig chihuahua och hans mamma är en blandning av tibetansk spaniel, shitzue och chihuahua. Han är även vaccinerad, avmaskad, besiktad och chippad.
5 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Varberg

Tibetansk spaniel chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Har en blandras kille på snart 1 år som skulle behöva ha ett kärleksfullt aktivt hem. Han är van vid barn, hundar katter, åka bil och långa promenader flera gånger per dag. Hugo som han heter är en väldigt aktiv hund och kräver Endel mitt fel. Det som sägs att små hundar inte orkar något är bara att glömma Med honom. Anledningen till att mitt lilla hjärta byter hem är enbart för att jag ökar i timmar och kommer börja studera till hösten. Ser väldigt gärna att Hugo kommer till ett livs långt och aktivt hem :) ingen avbetalning inga snackare endast seriösa!
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj