Allt till salu inom "louis vuitton speedy"

Sortering:
Louis Vuitton
Kungsholmen
17 dagar

Louis Vuitton Visa liknande

14 900 kr
Blocket.se
LV Speedy 30
Södertälje
17 dagar

LV Speedy 30 Visa liknande

14 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Gotlands län

Louis Vuitton Speedy 30 Azur (kvitto)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer härmed min Louis Vuitton Speedy 30 i färgen Azur. Väskan är köpt på Louis Vuitton i Los Angeles Juni 2010. Väskan är självfallet äkta men jag erbjuder dig 5 dagars returrätt så du hinner verifiera det. Jag är otroligt pedant så väskan är välskött och har inga skador eller missfärgningar. Produktkod: M92643 Storlek: 30cm x 21cm x 18.5cm Medkommer: Dustbag, kvitto. Giftbag, Louis Vuitton Kartong Vid frågor eller bilder kontakta mig. Vickan
2 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Äkta Louis Vuitton Speedy i gott skick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag säljer min Louis Vuitton Speedy 40. Den är använd men i väldigt gott skick. Den har en liten fläck i fodret (insidan), men det är inget som man stör sig eller tänker på. Jag köpte den i Paris för några år sedan i en Louis Vuitton-affär. Jag betalade då 450 euro för den. Kvitto finns kvar. Idag kan man köpa den på deras hemsida för 840 dollar, vilket motsvarar 5900 kr. Jag kan nås via min mejl och fler bilder kan fås på begäran.
1 600 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Östermalm

Louis Vuitton Speedy

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer härmed min Louis Vuitton Speedy som jag fick i 18års present för två år sedan. Väskan är använd men i bra skick. Har mörknat och blir bara finare med tiden. Inköpt på Louis Vuitton butiken i Stockholm. Finns att hämta på Lilla Essingen eller Östermalm. Priset gäller vid en snabb affär och är INTE prutbart. Kan mötas upp och intyga äktheten i butik om det skulle vara av intresse. Maila telefonnummer så MMSar jag bilder. Först till kvarn.
2 800 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Speedy 30

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Louis Vuitton Speedy 30 . Mått: Mått 30*17,5*21,5 cm (längd, bredd, höjd). Fått denna i julklapp som är inköpt i USA därav har jag inte kvitto . Mkt fin kvalitet elegant väska. Själv har jag en annan LV som håller mig väldigt kär, därför vill jag sälja en i HELT NYTT skick. Medföljer dustbag och lås med två nycklar 1400 vid snabb affär! Passa på o fynda.
1 400 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Malmö

Louis Vuitton Speedy bag 30

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min Speedy bag som jag har haft i ca 1år. Köptde den ny i Köpenhamn förra sommaren. Självklart är den orginal och i nyskick, finns inga märken eller skavanker på den och jag behöver inte några sista priset eller mail vänner. 4000:- är prutat och klart. Finns i Malmö. Skickas mot att köparen betalar frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj