Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton nyckelring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Smycken

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Louis Vuitton Pochette i nyskick säljes med kvitto. Pris 1400 kr. En Louis Vuitton nyckelring som kan hängas på väskan som accessoir eller för att förlänga den lite grann. Kvitto finns. Pris: 500 kr En Mulberry väska i kanvas, även den i nyskick. Nougatfärgad med klassiskt mönster, handtag i läder. B 25 H 20 Tyvärr finns inte kvittot kvar. Pris: 800kr Väskor och nyckelring är original.
Louis Vuitton Pochette se foto. Pris; 1500 kr Bolt key holder. Har en nyckelring som man kan använda som förlängare till axelremmen eller till nycklarna. Pris: 550 kr Bild på nyckelringen hittar du på hemsidan. Dam --> Handbags --> Bag charms & key rings --> ligger längst bak i listan. Allt är köpt samtidigt i Köpenhamn, finns kvitto dvs äkthetsbevis. Mycket bra skick och kommer i sin original dustbag. www.louisvuitton.com
Jättefin och rymlig Louis Vuitton-väska i nyskick! Inköpt i Louis Vuitton-butiken i N.Y. Perfekt till vardags men också som weekend-väska. Modell: Neverfull GM Damier, den största av de tre. Den är röd på insidan och har en stor innerficka med dragkedja och nyckelring att hänga fast en nyckelknippa/innerväska på. Den har remmar på sidorna som man kan dra åt för att göra väskan mindre, alt. dra ut för att förstora. Kvitto+dustbag finns och ingår.
Säljer min Louis Vuitton Speedy 30 (nypris 410 euro)samt två oanvända armband (nypris 2100 kr /st )från Louis Vuitton och en oanvänd nyckelring (nypris 2100 kr)också den från Louis Vuitton. Allt är äkta med kvitton och inköpta i Louis Vuittons egna butiker. Detta medföljer: Dustbag till väskan Ask+dustbag+påse till armbanden Ask+dustbag+påse till nyckelringen Pris: Speedy 30 - 2500 kr, armband 800 kr st, nyckelring, 1000 kr. Paketpris: 4500 kr !!! Det är bara att maila om ni vill få fler bilder! Mvh Maria
Hej! Söker Louis Vuitton väskor, plånbok, pochette, agenda m.m i Damier ebene mönster.... + Bag Charms samt nyckelringar Jag betalar mellan 1000-3000kr.. Vill också ha ett rätt så billigt paketpris om du säljer fler saker.. Vill att sakerna är i nyskick, inga fläckar, hål, kommer ej betala för en defekt vara.. Du ska ha ev. KVITTO! o dustbag. VILL ATT DU ÄR LIKA SERIÖS SOM JAG ÄR, ALL BÄDREGERI POLISANMÄLS!