Quantcast
Till salu inom: ”

lurviga kattungar örnsköldsvik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi innehar 4 st lurviga norskskogs kattungar utan stamtavla, varav 3 är killar och 1 tjej. En av killarna är grå och brun spräcklig med vita tecken i ansikte och på magen. Nr två är hel vit i grunden med orangea och svarta fläckar på ryggen. Den tredje av killarna är endast grå och brun spräcklig med svarta ränder på ryggen. Den lilla tjejen är i grunden grå färgad med inslag av bruna fläckar. De är rumsrena allihopa och är färdiga för leverans den 1:a december. Alla är snälla och småbusiga med egna personligheter! Vi hoppas att de ska få ett bra hem. Vid intresse eller fler frågor är ni välkomna att maila mig.
kattungar söker nytt hem den 17 feb då dom e 12 veckor dom e födda den 25 nov. Dom kommer att vara rumsrena & avmaskade kommer att ta 800 kr för dom Alla e lite lurviga utom den 3färgade de e 3 honor & 1 hane den röda e hanen. Kan tingas mot en handpenning som inte betalas tillbaka om ni ångrar er hör gärna av er via sms el ring kolar mailen så sällan fler bilder kan skickas vid intresse Dom kommer att vara van både hundar andra katter & barn från 9 mån & uppåt
Vi tänker nu sälja våra små lurviga kattungar. Det är 3 hanar kvar som nu söker ett hem. Mamman är en renrasig ragdoll och har stamtavla och pappan är en renrasig helig birma också med stamtavla. Dessa raser är lite blyga för okända men desto socialare och trevliga när dom lär känna dej. Dom är 12 veckor den 17/9 men levereras tidigast den 21/9 då dom ska träffa veterinären. Dom är vid leverans chippmärkta, vaccinerade två gånger, besiktade och avmaskade två gånger. Uppfödda på kvalitetsfoder och i stort sett rumsrena. Tingningsavgift erlägges om 1000 kronor som inte återfås vid ånger.
Denna lurviga hane blev 12 veckor i tisdags och är redo att hitta ett eget hem. Han är chokladfärgad med grå mage Mycket trevlig och social kattunge som gärna kurrar i knät eller busar med en pappersbit på golvet. Han är hundvan och helt Rumsren. Han är besiktigad och vaccinerad x2 samt chippad Mamma är 50% norsk skogskatt 50% perser Pappa är brittisk långhår Båda föräldrarna går att träffas Några fler frågor tveka inte att höra av dig Vi är mycket måna om att våra fina kattungar kommer till ett livslångt kärleksfullt hem. Så skriv gärna en rad om det hem ni har att erbjuda
Fyra st kattungar som är 6 v. nu och vill flytta hemifrån i februari. Två st flickor och två st killar som äter torrfoder och går på kattlådan. De är hundvana och kommer att var avmaskade vi leverans.