Quantcast
Till salu inom: ”

målarstativ barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brio spin nypris 2995kr inklusive regnskydd. Förvarad inomhus så den är i fint skick, ej solblekt. Ryms i små bilar när man fäller ihop den och den är smidig att köra! Använd ca 1 år, köpt på barnens hus kvitto finns. Har även ett lektält som ser ut som en riddarborg 100kr Och från ikea ett målarstativ för barn med svart tavla på en sida och whiteboard på den andra 100kr
Blandade leksaker o böcker (85 pixi + 30-tal vanliga) för barn 1-6 år. Bl.a Muminhus, garage, bondgård inkl djur och maskiner, målarstativ, bilbana 'Spiderman', bilbana 'Hotwheels', traktor, grävskopa, schaktmaskin, diverse mindre fordon inkl Byggare Bob och Blixten McQueen, montertrucks etc. Köp allt för 2.000:-. Går även bra att köpa enstaka artiklar. Ring för mer info.
Målarstativ för barn. Ena sidan är whiteboard och den andra sidan griffeltavla. En rulle med ritpapper som tillhör medföljer.
Använt målarstativ till barn. Välj att måla på griffeltavla, whiteboard eller på papper. Hämtas i Avesta.
Säljer ett stativ för barn. På ena sidan är det griffeltavla och den andra sidan kan användas för att måla på papper. Pappersrulle medföljer.