Quantcast
Till salu inom: ”

mössa katt öron tassar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar liten kattflicka, 14 v vill ha ett nytt hem. Hon är svart-vit med mycket stora öron. Öronen är ett arv efter mamma som är cornish rex. Pappa är okänd. Hon har vuxit upp i en stor familj, är van vid hund och andra katter. Vill komma till ett kattvänligt hem med god omvårdnad och erfarenhet av katt. Hon är innekatt och går på lådan, men har säkerligen inget emot att få känna gräs under tassarna när hon blir större. Pris 500 kr. Vid intresse skicka ett meil och berätta lite om er själva, så hör vi av oss så fort vi kan.
"Lilla gubben" som enbart är en innekatt har rymt från Koriandergränd den 10/7. Han är en blandning av bondkatt/birma, dvs cremefärgad med mörkare täckning på öron, tassar och svans samt har ljusblåa ögon. Har är också örontatuerad. Han är VÄLDIGT skygg. Det är katten till höger på bilden, dock har han hunnit bli 1 år idag så han är större men i övrigt sig lik. Har du hittat honom eller har du sett honom? All information tages tacksamt emot. Ring eller maila, du kan också nå mig på mobilnr 0765-807909.
Vår lilla katt försvann vid Nästäppan, Järna, strax söder om Farstanäs camping tisdag 5 augusti 2014. VITA TASSAR (på bakbenen vita "strumpor"), VIT under HAKA, LJUSBRUN ("bruntabby") med grå inslag, SVART-VIT SVANS. Ganska LITEN. SKADAD? Vi har hittat hennes halsband med blod på i skogen. - GÖMMER SIG? Under DIN ALTAN eller HUSGRUND? I ditt FÖRRÅD? Hon är skygg men jamar gärna om hon är frisk. OBS: Chipmärkt (kan kollas hos veterinär, katthem eller hos polisen (hon är anmäld saknad hos polisen). Katthona. Kastrerad. SNÄLLA, RING OSS om du sett henne eller hört något! - Vi lever på hoppet...
Övrigt, stl. One size, dam Gosig mössa med katt öron och katt tassar som vantar! Helt oanvänd.