Allt till salu inom "madrasser bortskänkes"

Sortering:
Igår

Säng bortskänkes!

10 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Barnsäng Ikea

Blocket.se
2 dagar

Fin barnsäng bortskänkes

Blocket.se
Stockholm
2 månader

Bortskänkes

Citiboard

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Stockholm

Bortskänkes spjälsäng och matningsstol

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Vi vill bli av med en träfärgad spjälsäng som stått hos min mamma. Den har lite repor här och var men fungerar alldeles utmärkt. Täcke, madrass, ett lakan och ett påslakan medföljer (kan ev vara katthår på för mamma har katt). Skänker även bort en Antilop matningsstol som vi tänker ge bort i befintligt skick (inget fel på den men kanske inte kliniskt ren direkt). Vi vill dock gärna ha betalt för annonskostnaden, vad den nu blir.. Tar bara emot svar via mail.
50 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Umeå

Säng bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Säng inköpt på Mio bortskänkes pga. köp av ny säng, har ingen plats att förvara den på så vill få bort den så snart som möjligt. Den kan vara en bra gästrumssäng då den är i fint skick men är gammal så madrassen ger inte bästa stödet längre. Sängen är 120x200cm och har bäddmadrass. Den finns att hämta på Ankargränd 7 i Umeå. Jag finns anträffbar efter 17.00
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Liggdel t Emmaljunga årgång 2003 bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Jag har en jättefin liggdel (alltså inte lift!) till Emmaljunga Classic vagn som jag vill skänka bort, mot denna annons kostnad 20 kr. Resten av vagnen (chassi+sittdel & sufflett) är i så pass dåligt skick (och används dessutom fortfarande) att de kommer slängas så snart de är färdiganvända men liggdelen är så fin och fräsch att det tar emot att slänga den. Den är marinblå med vitt innandöme, komplett med madrass och skydd. Den är från 2003. Tyvärr funkar denna bara på vagnar äldre än tillverkningsår 2005 då easyfix kom.
20 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bortskänkes sängstomme med lådor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Två stycken sängstommar med vardera två stora lådor under. Lådorna rullas ut på skenor och rymmer mycket. Sängstommarna passar 90x200 cm madrass och kan användas separat eller som dubbelsäng. Bortskänkes då vi ej har användning för dom längre. Först till kvarn. Ring gärna då jag har svårt för tillfället att hinna kolla mailen. 070 - 579 97 79 sänglådor förvaringslådor sängram med lådor
0 kr
Blocket.se

Bäddsoffa, soffbord, säng+sängram bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bäddsoffa i bra skick med avtagbart och tvättbart överdrag. Inköpt på Ikea, madrass ingår. Soffbord från Ikea, fungerar även bra som förvaringsmöbel. 120 cm bred Säng med klädd sängram. (Går att montera bort) Fint skick. Sultan Salhus inköpt på Ikea för ca 2 år sen. Inklusive förvaringlåda under säng (se bild) Bortskänkes för egen transport under helgen 8-9 september. Kontaktas endast via telefon. Snabbt köp, först till kvarn!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj