Quantcast
Till salu inom: ”

maine coon hane parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Onkyo A-9755

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi har en snygg Maine coon hane på 12 månader med stamtavla. Han har bra temperament och även väldigt bra anlag från både mamma och pappa som är stora mysiga katter. Vi söker nu en Maine coon hona till honom för parning. Hon skall vara renrasig med stamtavla hos Sverak och även HCM-scannad. Pris: Språngavgift 1000:- Per kattunge 1200:- Här hittar ni föräldrarnas stamtavlor: Mamma: http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=963119&g=5&p=mco&date=iso&o=ajgrep Pappa: http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:184285;2:509869&g=5&p=mco&o=ajgrep Vid frågor är ni välkomna att höra av er. Mvh Sandra
Trixie vill ha en kull i Juli månad! Därför söker hon nu en okastrerad hane för parning i Maj/Juni -2013. Eftersom Trixie är 50% maine coon, 25% norsk skogskatt och 25 % bondkatt söker hon därför en hane som är renrasig maine coon i första hand men norsk skogskatt är också ett +! Matte betalar självklart för parningen som enligt veterinär ska äga rum i hanens revir i 2-3 dagar (+ mat mm.) Om man så vill så ingår även en kattunge i avtalet. Är ute i god tid! Med vänliga hälsningar Frida och Trixie.
Hejsan! Har hade ett uppehåll på 6 månader med parningar men nu tycker vi att vi kan köra igång igen. Baltazar är 3 år och cream färgad. Han har ingen stamtavla pågrund av att dom va inte säkra på vilken maine coon hane som va hans pappa. Svarar på både mail, sms och samtal. Pris : 700 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Jag har en Maine coon hona som fyller 2 år i juni som jag nu vill ta en kull på. Honkatten är som många andra maine coons väldigt nyfiken och sprallig. Hör av dig och skriv några rader om dig och katten. Min hona är tabby färgad, fullvaccinerad och självklart frisk. Parningsavtal är obligatoriskt. Vid parning ger vi 500 för parning och 500 per kattunge alternativt en kattunge. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag heter Tess och är snart 1 år. Jag har just löpt för första gången, och nu vill min matte att jag skall para mig med en stilig kille. Min löp period var väldigt kort första gången ( endast ca 3 dagar ), därför vill vi vara förberedda vid nästa löpning. Nu söker vi typ Norsk skogskatt, Main coon, Ragdoll, Burma, perser eller blandning. Själv är jag en blandning mellan Perser och Norsk skogskatt. Jag bor i Tumba Maila och berätta lite om dig själv.