Quantcast
Till salu inom: ”

maine coons till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Vi behöver hitta ett nytt hem till våran vackra honkatt då hon inte trivs tillsammans med våra andra katter. Det är en blandraskatt (maine coon / norsk skogskatt) på 1½ år, som är välbyggd, långhårig samt fertil. Stor potential till att ge många fina kullar! Hon vill gärna komma till ett hem där hon är ensam. Hon är lekig och kelig men osäker bland andra djur. Katten är chipmärkt samt vaccinerad och försäkrad. Självklart finns det papper på detta.
"Gangster" är nu sist ut av 5 syskon att hitta sitt hem. Han säljs enbart som innekatt och jag vill helst att det finns katt hos er innan så att han inte blir ensam. Föräldrarna är testade enl. Mainecoon kattens hälsoprogram. säljs enl. SVERAK regler! Hör av er för mer info. Titta gärna in på hemsidan där ni kan se föräldrarna. http://flyingeagles.se
OBI är en kastererad Svartsilver tabby Maine Coon hane på ca 1 år. OBI är van vid både andra katter och även barn. OBI är en väldigt mjuk och godhjärtad och älska att gosa och vara med matte i köket. OBI säljs med stamtavla,pass och har vaccinations intyg. Låter detta som en katt för dig.........skriv då några rader om vad du har att erbjuda OBI eller ring mig mellan 8.00-21.00 Hälsningar Johanna & OBI
Tyvärr måste jag omplacera mina 2 ögonstenar! Donna är en pigg och lekfull sköldpadds-madam på 9 år (märks inte att hon är 9!). Hon är ca 30% skogis. Hennes son Disney är snart 8 år och är en lekfull, röd/vit halv Maine Coon. Dom är båda otroligt sociala och vill gärna vara med överallt! Öronmärkta och försäkrade. Dom har nu tillgång till inhägnad tomt men har även bott "på landet" tidigare. Maila vid intresse! Bilder finns att maila då jag inte lyckades lägga upp ngn här.. Mvh Anna :)
Nu måste vi tyvärr sälja vår underbara Main Coon katt då allergi i familjen har uppstått. Han är 9 månader gammal, rumsren och han har en stamtavla och fått alla sprutor utom den han ska ha när han blir ett år. Avmaskad och färdig. Han lyssnar på namnet Casper men heter egentligen Marley Music i sina papper. Casper är jätte social och älskar att bli kelad med och han vill gärna komma till ett hem där man har tid för honom. Han är inte kastrerad då vi först hade tänkt ha honom som avelskatt. Bara seriösa köpare.