Quantcast
Till salu inom: ”

blandras maine coon norsk skogskatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Onkyo A-9755

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har nu 3 kattungar kvar som vill komma till nya bra hem. 2 svarta hanar. Den ena har nyans av brunt i pälsen. och en svart vit hona. Alla är pigga och busiga men tycker även om att gosa, är vana vid Barn, "Lådtränade", äter torrfoder och är Avmaskade. Mammorna är blandras mellan Maine coon och norskskogskatt. Pappan är Bondkatt. Dom är leveransklara, 13-14v gamla. så först till kvarn. Vill att dom ska komma till ett tryggt hem där dom kan få det bra. Ring gärna då jag inte kollar mailen så ofta.
Säljer nu två små söta ullbolla. Dom är leveransklara 20/9 då dom är 12 veckor gamla. Det är två honor. Mamman: Norsk skogskatt, Maine coon Pappan: Perser, norsk skogskatt Katterna går att tinga för 1000kr som ej lämnas tillbaka om man ångrar sig. Ring, sms eller maila! Svarar jag inte när ni ringer, försök igen lite senare eller lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan
Har nu två stycken hanar kvar som snart vill flytta. Dom är leveransklara 20/9 då dom är 12 veckor gamla. Mamman: Norsk skogskatt, Maine coon Pappan: Perser, norsk skogskatt Katterna går att tinga för 1000kr som ej lämnas tillbaka om man ångrar sig. Om det är något ni undrar över eller om ni vill ha flera bilder på någon av dom eller föräldrarna så är de bara höra av sig! Ring, sms eller maila! Svarar jag inte när ni ringer, försök igen lite senare eller lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan
Chéri söker nu ett nytt hem. Hon är väldigt social, lugn och trevlig. Hon är rumsren, vaccinerad och fertil (har fått en kull på fyra ungar). Hon är en blandras med Maine Coon och Norsk Skogskatt. Hon är van vid både hundar och andra katter. Har varit innekatt med möjlighet till att vara ute i ett voljär. Hon är född 2011-12-01 och därmed ett år. Är du intresserad av Chéri så mejla eller ring på 0739-341215.
Två tjejer födda 20120708 blandras mellan MaineCoon och Norsk Skogskatt. Vana vid barn, mycket tillgivna, och keliga, spinner mycket. Är ute och inne men är inte ute så långa stunder. Ser gärna att de kommer till samma hem men inget måste. Vana vid andra katter ( vi har en till på 2år) Väldigt mjuka och lena i pälsen. Har bara gett dom kvalitetsfoder. Ej kastrerade. Inga innekatter ska dom bli och inte mitt i stan!