Allt till salu inom "blandras maine coon norsk skogskatt"

Sortering:
katt till salu
Kalix
7 dagar

katt till salu Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västmanlands län

3 Leveransklara Blandras kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har nu 3 kattungar kvar som vill komma till nya bra hem. 2 svarta hanar. Den ena har nyans av brunt i pälsen. och en svart vit hona. Alla är pigga och busiga men tycker även om att gosa, är vana vid Barn, "Lådtränade", äter torrfoder och är Avmaskade. Mammorna är blandras mellan Maine coon och norsk skogskatt. Pappan är Bondkatt. Dom är leveransklara, 13-14v gamla. så först till kvarn. Vill att dom ska komma till ett tryggt hem där dom kan få det bra. Ring gärna då jag inte kollar mailen så ofta.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Honor blandraser

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer nu två små söta ullbolla. Dom är leveransklara 20/9 då dom är 12 veckor gamla. Det är två honor. Mamman: Norsk skogskatt, Maine coon Pappan: Perser, norsk skogskatt Katterna går att tinga för 1000kr som ej lämnas tillbaka om man ångrar sig. Ring, sms eller maila! Svarar jag inte när ni ringer, försök igen lite senare eller lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Blandraser

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har nu två stycken hanar kvar som snart vill flytta. Dom är leveransklara 20/9 då dom är 12 veckor gamla. Mamman: Norsk skogskatt, Maine coon Pappan: Perser, norsk skogskatt Katterna går att tinga för 1000kr som ej lämnas tillbaka om man ångrar sig. Om det är något ni undrar över eller om ni vill ha flera bilder på någon av dom eller föräldrarna så är de bara höra av sig! Ring, sms eller maila! Svarar jag inte när ni ringer, försök igen lite senare eller lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Långhårig hona 1 år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Chéri söker nu ett nytt hem. Hon är väldigt social, lugn och trevlig. Hon är rumsren, vaccinerad och fertil (har fått en kull på fyra ungar). Hon är en blandras med Maine Coon och Norsk Skogskatt. Hon är van vid både hundar och andra katter. Har varit innekatt med möjlighet till att vara ute i ett voljär. Hon är född 2011-12-01 och därmed ett år. Är du intresserad av Chéri så mejla eller ring på 0739-341215.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östergötlands län

Kattungar Maine Coon / Norsk Skogskatt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Två tjejer födda 20120708 blandras mellan Maine Coon och Norsk Skogskatt. Vana vid barn, mycket tillgivna, och keliga, spinner mycket. Är ute och inne men är inte ute så långa stunder. Ser gärna att de kommer till samma hem men inget måste. Vana vid andra katter ( vi har en till på 2år) Väldigt mjuka och lena i pälsen. Har bara gett dom kvalitetsfoder. Ej kastrerade. Inga innekatter ska dom bli och inte mitt i stan!
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj