Quantcast
Till salu inom: ”

utlånas säljs två miniåsnor b-ponny säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Möbler

Örebro
Matbord

Umeå
Bäddsoffa

Helsingborg
Matgrupp

Helsingborg
Soffgrupp

Helsingborg
Klädpaket

Ängelholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

6 årigt sto utlånas på lång tid, möjlighet finns också att bli medryttare. Hon är väldigt orädd och snäll vi hantering av både barn och vuxna! Vid ridning är hon rätt tuff, ute är det inga problem men på ridbanan finns en del att jobba med! Hon behöver därför en van och lite envis ryttare! Vi är nu intresserade av att låna ut henne då vi inte hinner rida så mycket och dottern är lite för osäker för att rida själv på henne. Inkörning är påbörjad och verkar gå mycket bra. Ring el maila vid intresse.
Pga tidsbrist och bristande intresse har vi bestämt oss för att låna ut vårt gotlandsruss from januari och under våren till att börja med. Utlånas helst som ridhäst men även som sällskapshäst. Snäll vid all hantering och att rida ut på. Han är 11 år. Du står för alla kostnader förutom försäkringen. Skriv några rader och berätta vad ni kan erbjuda. Bilder finns vid intresse. Han finns i Skattkärr och transport kan ordnas, ser helst att han inte flyttar allt för långt bort.
Varmblod född 02, ca 155 i mankhöjd utlånas eventuellt säljes. Underbart sto som är genomsnäll i all hantering och ridning. Står snällt i stallgången, likaså i hagen. Hon är inte särskilt utbildad men lär sig snabbt och försöker alltid att göra det bästa för sin ryttare. Perfekt häst för den som vill motionsrida eller för den som vill utveckla en underbar häst. Utlånas på foder då jag är skadad och inte kan ha henne längre. Kan även säljas till rätt ryttare. All utrustning får du med! Hör av er för provridning!
Jag har världens vackraste och finaste Haflinger (d-ponny) som jag vill låna ut till foder. Eller det kan också vara så att det är en flicka eller pojke som har vuxit ur sin B-ponny och vi kanske kan byta då jag behöver en B-ponny i 1 eller 2 års tid.Väldigt gärna en äldre läromäster till min 7-åriga dotter. Via Mala är ett sto från 2007. Hon är mycket förtjust i barn och är utbildade i dressyr på LB och hoppning på LC Hon godkändt för avel och har varit utställing med fina resultat. Man får gärna ta evt. et föl på henne. Jag vill helst att hon står kvar där hon står nu i Akalla/Kista i Stockholm. Men det är inte ett krav Det finns jättefina ridvägar, fin ridbana, och 20 min skrittavstånd till ridhus om så önskas. Jättesnäll i all hantering. Trafiksäker till 100%. Helst i närheten av Sthlm men tveka inte att höra av dig om du bor långt bort hemmet viktigare än orten. Pris per avtala
Världens goaste,snällaste och enklaste ponny utlånas som sällskap eller till körning/ridning om du har den kunskapen då hon är ung och grön men är påbörjad och supersnäll . Står själv utan problem i sin box och pysslar med hö medan du rider / åker och tränar , ranglåg snäll med andra hästar men är social och lekfull . Alla papper i sin ordning och är förstås försäkrad ev . till salu . God skötsel och snäll kompis är ett krav och endast uppland med omnejd.