Quantcast
Till salu inom: ”

shetlandsponny utlånas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av studier på annan ort måste jag låna ut min fina shetlandsponny Månstorps Berlock på en period av minst ett år. Månstorps Berlock f.1996 e.Pemboa Spanish gold u. Hippos Henna ue. Helmund of Transy Bella har de senaste åren tävlat och vunnit upp till och med medelsvår körning, deltog i JSM 2010 där hon fick ett silver. Hon tog guld i norrlandsmästerskapen för juniorer 2008 och 2010, samt silver i norrlandsmästerskapen för seniorer 2009. Bella är en mycket positiv och arbetsvillig ponny, oavsett om det gäller dressyr eller skogskörning, även om hon föredrar de mer fartfyllda grenarna. Ser helst att ett intresse för körning och eventuella tävlingsplaner ( eller träningsplaner) finnes, då Bella är en ponny som kräver motion och mycket omvårdnad för att trivas. Sällskaps eller Barnponny är därav inte av intresse.
Shettissto utlånas på foder t.o.m. maj 2012. Fux med bläs. Trafiksäker och van med hundar. Hon är mycket riden och körd, gillar att hoppa och är duktig även i dressyr med en bestämd ryttare. Utlånas endast till någon som vill aktivera henne och rida eller köra henne regelbundet. Utlånas pga att ägaren blivit lite för lång för ridningen. Hon gillar att jobba och är perfekt att ha med på ponnyridningar och annat. Hon är lite tävlad i hopptävlingar och det gillar hon. Sadel, träns, sele och rockard medföljer. Ring för mer info. 070-5395240, Jenny.
Finaste Almnäs Granit, 18 år utlånas på foder. Han är f.d. travtävlingsponny, ca 105 hög. Snällare än snällast och med ett hästhjärta av guld. Han är lika snäll att rida som att köra, fullständigt okomplicerad att hantera, lasta, sko. Han har inga olater, nafsar aldrig. Måste hitta ett snällt hem tillsvidare, något år eller så. Har såvitt jag vet aldrig haft fång, dock mycket matglad och just nu ganska tjock. Ring om intresse finns!
Jag har en äldre shettisvalack som jag akut behöver lämna ut på foder. Han är jättesnäll i all hantering. Har haft fång för flera år sen men det har inte märkts något alls så länge vi har haft honom. Klarar bete utan problem om han tillvänjs. Jag kan tänka mig att stå för en del kostnader om jag får möjlighet att komma och hälsa på med min dotter. Han klarar enklare ridning av mindre barn utan problem.
Två söta shetlandsponnyer utlånas under längre tid. Båda är inkörda och inridna. Ett sto f. 2000 och en val f. 1993 lånas endast ut tillsammans. Måste gå på magert bete då de båda har haft lättare fång. Vill komma till en hästkunnig o seriös familj som behöver sällskaps hästar eller vill köra o rida dem. Välkomna att höra av er för mer info!