Quantcast
Till salu inom: ”

mcculloch reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En McCulloch-gräsklippare köpt i mitten på förra sommaren säljes. Mycket sparsamt använd! Stor och stark multiklippare med HONDA-motor, 53cm klippbredd & naturligtvis drivning fram. Valbara klippalternativ är multiklipp/bioklipp, uppsamling och sidoutkast varav uppsamlaren och sidoutkastet är helt oanvända. Individuell höjdinställning på varje hjul. Denna klippare är utrustad med en 190cc motor från Honda på 3,4kW (ej att förväxla med en enklare gammal ristande B&S). Den har mycket fin gångkultur och är väldigt lättkörd. Om reservdelar nån gång skulle behövas säljer t.ex. Bauhaus det. Bara att starta och köra, varvtalet sköter klipparen själv! Levereras nyservad med ny olja och nytt tändstift. Säljes på grund av att jag inte har någon gräsmatta att klippa längre. Kvitto och orginalkartong. (Nypris 4700:-!)
Tillbehör och reservdelar till dom flesta märken. Originaldelar till YAMAHA,SUZUKI,MERCURY,MARINER,HONDA,VOLVO PENTA. Prisex: STA-BIL 399:- Bränsletllsats för dieselmotorer behandlar upp till 1200l. Är återförsäljare för HITACHI,STIGA,GARDENA,mCCULLOCH. Har reservdelar till dom flesta märken. VÄLKOMNA IN I BUTIKEN. Om företaget Vi är ett litet företag som satsar på personlig service. Har även service på robotklippare och vinterförvaring Allt för skog å trädgård.
Scott Sport McCulloch ca 27 hp. Tidigit 60-tal. Inte använd på dygt 25 år. Tank och reservdels/sprängskiss katalog. Inga reglage. 1000:- eller bud
Lövblås McCULLOCH,reservdelar
Hej! Jag säljer nu min åkgräsklippare som reservdelar. Det är en McCulloch 17107, 17 HP med en klippbredd på 107 cm. Kontaktas gärna via Mobil.