Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare lerum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skjortor

Lerum
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevligt och lätthanterligt kallblodssto på 15år och 155cm söker medryttare 1-2dgr i veckan. Hon är trafiksäker, pigg, men orädd och lättriden. Hon är tuff i psyket så hon kräver en bestämd men mjuk ryttare. Vi kör brukskörning och rider mest westernbaserad ridning, så det är bra om även du gör det, dock inget krav då hon även är skolad klassiskt. Stallet ligger i Lerumskommun utanför Göteborg vid Stenkullen/Floda med ok bussförbindelser om man inte har tillgång till bil. Skrittavstånd till ridhus. Ålder har mindre betydelse det är känslan och engagemanget för hästen som räknas. Att hästen sätts på första plats oavsett väder och vind. Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag mer! :-)
Jag söker en medryttare som kan rida och sköta min underbara häst 1-2 gånger per vecka. Jag söker dig som gillar att mysa i stallet och uppskattar härliga uteritter i naturen. Jag vill att du är hästvan, lugn och snäll. Hon är en korsning mellan New Forest och halvblod, 147 cm. Hon är lyhörd och gillar att kommunicera. Stallet finns 5km från Gråbo centrum. Härliga ridvägar som lämpar sig perfekt för härliga uteritter. Bussförbindelserna kunde varit bättre så bil är ett måste. Låter detta intressant så hör gärna av dig.
Hej! Jag är en glad, snäll och ansvarsfull tjej på 13år som letar medryttar häst. Jag bor i Lerum och har ridigt 3 år och har hästvana förälldrar. Jag gillar allt från dressyr, hoppning till lungna mysiga skogsturer, kan hjälpa till rida, sköta