Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare skellefteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

har ett väldigt smäckert kallblodsto på 8år som är otroligt snällt. Hon har gått som ridskolehäst i 2år är tävlad 1m hoppning och lite dressyr . vill ha en som kan hjälpa till 2-3ggr veckan och även rida henne på kurser och tävla henne , hon älskar att hoppa har aldrig stannat. Kan skänkelvikningar , gåiform i alla gångarter och jätte fin trav och skritt , galoppen måste tränas hon tar skänkeln men det går lite snappt. hon är ca 155-157 cm och är inte stark. du måste minst vara 15år och ha bra hästvana. hon står i medle med skritt avstånd till ridbana.. ring eller maila om ni känner hon skulle vara rätt .
Söker nu någon som kan hjälpa mig med min varblodskille på 16 år pga. att jag är nybliven mamma och inte har tiden att vara i stallet. Tyvärr så går han bara skritta nu pga en skada i bakbenet. Jag söker då någon som kan ta ut honom på en tur några ggr i veckan. Och även då göra andra stallsysslor. Tidigare brukade vi träna ganska mycket dressyr och hoppning. Men mestadels skogsturer som stog på schemat. Ser även att du är intresserad av att hjälpa till framöver när han ska sättas igång.
Hej. Nu gör jag ett nytt försök på att hitta en häst att vara medryttare till. Jag är 20 år ung och har ridit regelbundet sedan jag var 7 år, slutade på ridskola då ja var 18 år. Har ridit privat sedan dess. Jag är en lugn och trygg ryttare och vill ständigt utvecklas. Jag är främst hoppintresserad men gillar även att ta något dressyr pass, samt mysiga skogsturer. Jag sätter alltid hästen i första hand! Har du hästen för mig så tveka inte. Mvh/ jenny
Dixie Girl är en maxad c-ponny, 12 år. Jättetrevligt temperament - hon är cool men även mycket pigg, arbetsvillig, ställer alltid upp. Riden ar och skogsmulle, jättefin och känslig att rida. Söker en liten och lätt vuxen som kan ta henne "som sin" 3-4 dgr per vecka, både att rida, ta hand om, skotta, betala stallhyra, hö osv - halvfodervärd, alltså. Hon står på Gummarks ridhus där manege och uteridbana ingår i stallhyran. Hör av dej om det låter intressant så får vi se hur kemin stämmer mellan dej och Dixie.
Söker en medryttare till mitt 8åriga kallblodsto som kan hjälpa till 2-3ggr/vecka pgr. av jag blivit allergisk och operation. Kan även tänka mig lämna henne på foder inom skellefteå. Hon är otroligt snäll och älskar att hoppa och långa skogsturer, en väldigt jobbar villig häst. hon är 157cm . Min 8åriga syster hoppar och badar med henne utan problem helt själv. Skulle vara super om du har intresse i både dressyr och hoppning för hon älskar att hoppa och behöver tränas inom dressyr. Går i form i alla gångarter tar skänkelvikningar utanproblem. om det låter intreesant ring :)